Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az uszodabetegség

Az uszodabetegség

HillVital
2017. 03. 08. 15:03:00
Az uszodabetegség

Az uszodabetegség a külső hallójárat gyulladása. A külső hallójárat egy mélyre nyúló, szűk üreg, amelyet hám és bőr fed. Kiváló tanyája a kórokozóknak. De mi vezethet ehhez a betegséghez?
Tovább olvasom...

Kiváltó okai:

Ez a testmeleg hallójárat sajnos alkalmas a kórokozók megtelepedésére. Elősegítheti az ott felgyülemlett fülzsír, esetleg hajlakkmaradványok. De a helytelen fültisztítás is kiválthatja. A pálcikával a zsírt és szövettörmeléket a dobhártya felé toljuk, mely előidézheti a külső hallójárat gyulladását. Fülzsírra szüksége van a fülnek, ugyanis bevonja a külső fül bőrét egy réteggel, savas kémhatást biztosít, mely gátolja a kórokozók megtapadását. Ráadásul a fültisztító pálcika nem steril, azzal is kórokozókat juttathatunk a fülbe. De hajlamosíthatnak a kialakulására egyes anyagcsere-, bőr- vagy immunbetegségek is. Különösen gyakori úszás után, ezért nevezik uszodabetegségnek is.

Tünetei:

Érzékeny hallójárat, amely fájdalommal jár. De tünete lehet a viszketés is. Ritkább esetben fehér vagy sárga váladék szivároghat a fülből. Ha a külső hallójárat megduzzad, vagy megtelik szövettörmelékkel, akár hallásromlás is felléphet.

A betegség megelőzhető. A fület nem kell tisztítani, nem szabad megzavarni természetes öntisztító folyamatait. Kerüljük a fültisztító pálcika használatát! Elegendő fürdés után kíméletesen, finoman a törölköző sarkával szárazra törölni, de csak a hallójárat bemenetéig. 
Az uszodabetegségről.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában