Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A karfájdalom lehetséges okai!

A karfájdalom lehetséges okai!

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 24. 12:40:00

Azt érdemes tudni, hogy a váll és a karfájdalom már a nyaknál elkezdődhet. Itt lépnek ki a gerincvelőből a vállat valamint az egész felső végtagot, részben a mellkasi és a hasi zsigereket beidegző ideggyökök.

 

Éppen ezért nem annyira könnyű dolog megállapítani, hogy valakinek valóban fáj-e a karja vagy a problémát a nyakcsigolyáknál kell-e keresni.

 

Van olyan eset is, hogy a fájdalom mögött koszorúér betegség áll. Sok esetben a diagnózis felső végtagi fájdalom, de sokszor bizonytalan. A legtöbb esetben a karfájdalom mögött nem a nyakcsigolyák degeneratív hanem funkcionális zavara áll vagyis az izomfeszülés a nyak hátsó részében.

 

Már alvással elkezdődik a probléma. Ha hason fekszel, akkor nem kapsz levegőt, háton fekve pedig sok ember horkol, az oldalfekvés során pedig a nyaknak nem kényelmes.

A munka során kialakult kényszertartás is okozhatja a panaszokat. Ilyen munka a számítógépes vagy íróasztali munka vagy az állandó autóvezetés is. A vállízület nagyon mozgékony és kisebb terhelésnek van kitéve mint a térd vagy csípőízület. Ezért itt viszonylag ritka a kopás, de előfordulhat. Sok esetben nem is lehet érezni a vállízület kopását. Csak akkor okoz fájdalmat, ha közvetlenül az ízület belsejében vagy az izmok tapadási pontjain alakul ki.

Nagyon sokat segíthet a hideg és a meleg borogatás is. Sok esetben szteroidos injekciót adnak a fájdalom enyhítésére, de ez csak helyi tünetkezelésre alkalmas. Érdemes kipróbálni a gyógynövényes balzsamokat, mivel ezek képesek csökkenteni a gyulladást és a fájdalmat is.

Bal karfájdalom

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.