Menü

Mitől alakulnak ki a betegségek? 1. rész

Sági Zsolt - HillVital
2019. 09. 26. 09:02:00

Gondolkodtunk már azon, hogy mi okozza a betegségeket?
 

Valószínűleg úgy gondoljuk, hogy a betegségeink az egészségtelen életmódunk, a helytelen táplálkozásunk és a mozgásszegény életmódunk miatt alakulnak ki. De nem csak ezek a felelősek a betegségek kialakulásáért.

Sajnos bármilyen negatív hatás – ha hosszú időn keresztül tart –, képes megbetegíteni bennünket. Tehát a káros környezeti hatások, a stressz vagy lelki okok, amelyek csökkentik az energiánkat, éppúgy lehetnek egy krónikus betegség okozói. Ezúttal a környezeti hatásokat tekintjük át.
 

Íme, néhány környezeti hatás:

Vegyi anyagok 

A minket körülvevő háztartási, konyhai és kozmetikai cikkek rengeteg káros vegyi anyagot tartalmaznak. Csak a háztartásunkban több ezernyi van belőle. Sok ilyen anyag hatását egyenként vizsgálták, és egyáltalán nem biztató. Viszont az egymásra gyakorolt kölcsönhatásait még senki sem vizsgálta. Az élelmiszer a fő kolompos. Azzá leszel, amit megeszel, ugyebár…

Fényszennyezés 

Ma már az is bizonyított, hogy a fények is hatással vannak az emberi szervezetre. Vannak olyan fények, amelyek gyógyítanak (polarizált fények), de pl. a neonlámpa fénye képes megbetegíteni azt, aki hosszú időt tölt a közelében. Ez ellen nem tudunk védekezni, hisz a bevásárlóközpontokban, drogériákban olyan fényerejű lámpákat használnak, hogy az érzékenyebb emberek már néhány perc után rosszul lehetnek.

Zajszennyezés

A zaj rendkívüli módon megterheli az idegrendszerünket, a szervezetünket. Ennek a káros hatásait már évtizedek óta ismerjük. Ennek ellenére a legtöbb ember állandó zajban éli az életét, és a környezetükben soha nincs csend.

Szagok

A milliónyi szag, melyet nap mint nap érzünk, valamilyen módon hat az idegrendszerünkre. Van, ami megnyugtat, de van, amelyik kellemetlen. Sőt, olyan is van, amelyik stresszt okoz.

Elektroszmog 

Évtizedek óta tudjuk, hogy az elektromágneses tér károsíthatja szervezetünket. Ilyenek a magasfeszültségű vezetékek, rádió- és tévéadók, amelyek elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki. De ugyanilyen károsak a közvetlen környezetünkben található elektromos eszközök is: mobiltelefon, televízió, számítógép.
 

Betegségek kialakulása 1. rész

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.