Menü

Táplálékok, amelyek betegségeket okozhatnak

Veress Máté - HillVital
2021. 03. 10. 10:37:00

A gyomorbaj kialakulását a nitrátok okozhatják, amelyek táplálék útján kerülnek be a szervezetünkbe.
 

Azokon a területeken, ahol a talaj magasabb nitráttartalommal rendelkezik, több emésztőszervi megbetegedés fordul elő. De A- vitamin-tartalmú ételek fogyasztásával megelőzhetjük és gyógyíthatjuk a gyomor gyulladását.

 

A bélhurut kifejlődését a belek nagyfokú ingerlékenysége okozza, amelynek következménye lehet székrekedés vagy hasmenés. Kiváltó oka lehet tej és tejtermék, fehér cukor és fehér liszt fogyasztása. A legjobb, ha megfigyeljük, mely táplálék okozza, és kerüljük azt.
 

Emésztési zavar akkor áll be, ha valamilyen nehéz étellel túlettük magunkat, vagy nagy mennyiségben fogyasztottunk keményítőt és fehérjét tartalmazó táplálékot. Az is lehet, hogy kevés zöldséget fogyasztunk, vagy egyáltalán nem fogyasztunk zöldséget, ami megkönnyítené az emésztést.
 

A köhögés a megfázás következménye. A légzőszervek gyulladásos megbetegedését baktériumok és vírusok is okozhatják. Ezek ellen a gyógyszer a C- és az A-vitamin. Oka lehet a torokban lévő nyálka keletkezésének az ételérzékenység, de leginkább a tej. Minden betegség során vegyük figyelembe, mit fogyasztottunk, hogy legközelebb ne essünk ugyanabba a hibába.
 

A reuma az önpusztító betegségek közé tartozik. Kialakulhat úgy is, ha valaki tejérzékeny. A tejfogyasztás azok számára, akik érzékenyek rá, különféle betegségek forrása lehet. Idővel a tej fogyasztása immungyengeséget és számos betegséget okozhat, köztük a reumát. Meg kell nézni: ha tejfogyasztás után előjön a fájdalom, ne fogyasszunk többé tejet!
 

Ezek a táplálékok betegségeket okoznak

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.