Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A borfolt eltávolítása

A borfolt eltávolítása

HillVital
2017. 01. 09. 15:42:00

Az ünnepek alatt egy-egy koccintásnál előfordulhatott, hogy kilöttyent egy kis vörös-vagy fehérbor az asztalterítőre vagy a szőnyegre. Nézzük meg, hogy lehet eltávolítani a foltokat!

A fehérbor okozta foltok eltávolításának legjobb módszere, ha egy jégkockával addig dörzsöljük a folt felületét, míg el nem tűnik. Ezután egy száraz konyharuhával töröljük szárazra a textilanyagot. Ha nincs jegünk, a friss foltot hideg vízzel is kimoshatjuk.

Ha asztalterítőre vagy más textíliára kilöttyen a vörösbor, ezt a következő módon kezelhetjük. A vörösborfoltot szórjuk be asztali sóval, és csepegtessünk rá citromlevet. Hagyjuk rajta állni egy fél órát, majd az anyagot később a szokásos módon mossuk ki. Ha a folt még ezután sem tűnik el, nyers tejbe áztassuk be, majd meleg vízben öblítsük ki!

A szőnyegre került vörösbort azonnal itassuk fel egy papírtörlővel, majd a helyét hígított szalmiákszesszel dörzsöljük át. A végén nedves szivaccsal töröljük le, és hagyjuk megszáradni.

A régi, beszáradt borfoltot eredményesen tisztíthatjuk tíz rész szappan, egy rész szalmiákszesz és két rész denaturált szesz keverékével. A folt felületét a keverékkel jól dörzsöljük be, majd szappanos meleg vízben mossuk ki, majd hideg vízben öblítsük ki!

A gyapjúra vagy selyemre ömlött vörösbort alkohollal kezelhetjük. De a legjobb a következő trükk:

A vörösborfoltra öntsük rá a fehéret, és itassuk fel a keveréket egy ruhával, végül meleg vízzel gyengéden mossuk ki.
Borfolt eltávolítása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok borfolt
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában