Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ha elromlik a cipzár…

Ha elromlik a cipzár…

HillVital
2017. 11. 15. 13:56:00

Leggyakrabban a cipzár húzószánja romlik el. Ilyenkor a legegyszerűbb, ha beszerzünk egy másikat, és mi magunk lecseréljük. Ehhez csípő- vagy kombinált fogóra lesz szükségünk. Először is fogóval kitágítjuk és eltávolítjuk a régit. Az újat a helyére pattintjuk, és összenyomjuk, hogy feszes legyen. Ezt úgy kell csinálni, hogy toljuk rá a cipzárra addig a pontig, ahol a szemek még fixen kapcsolódnak, és egy kattintással zárjuk rá. Tény, hogy ez némi kézügyességet igényel, és - az igazat megvallva- nem lesz örökéletű megoldás.

Sok esetben azért adódnak problémák a cipzárral, mert a fogak között összegyűlik a piszok. Egy szappanos ronggyal töröljük végig a cipzárt. A húzózár fogait vazelinnel, szappannal vagy grafitceruzával is bekenhetjük. Így a húzószán könnyebben fog le s alá mozogni.

Az is kellemetlen, amikor a cipzár húzószánjának letörik a fogókája, ilyenkor nagyon nehéz felhúzni és lehúzni a cipzárt. Ha nem is tűnik a legmegfelelőbb megoldásnak, akkor is tegyünk egy gémkapcsot vagy egy kulcstartó karikáját a cipzár húzókájába, így könnyedén felhúzhatjuk.

Előfordulhat az is, hogy a húzóka alsó és felső része kissé szétválik. Ebben az esetben szintén nem a fogakkal van probléma. A legegyszerűbb, ha harapófogóval szűkítjük, így újra szorosan húzza majd össze a cipzár szemeit. Szükségünk lesz egy kisebb fogóra, és már kezdhetjük is a reparálást.

Van olyan, hogy a cipzárt lefele egyáltalán nem lehet lehúzni. Ebben az esetben fogjuk meg, húzzuk egy kicsit felfele, majd a fogóval a húzóka alatti rész szemeit egy kicsit szorítsuk össze. Ne túlságosan, épp csak annyira, hogy visszailleszkedjenek a helyükre. Majd próbáljuk meg lefele húzni. Ha találunk megint egy olyan részt, ahol a fogak nem illeszkednek rendesen egymásba, ott ismét végezzük el az előbbi műveletet.
Néhány megoldás arra ha elromlana a cipzár.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés