Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A legújabb népbetegség: a COPD

A legújabb népbetegség: a COPD

Veress Máté - HillVital
2017. 06. 29. 16:33:00

A COPD valójában két egymástól kevéssé elkülönülő betegséget takar, s mindkettőnek fontos jellemzője a hörgőszűkület és a léghólyagocskák károsodása.
 

Az első a levegő áramlását gátolja, a második a gázcsere hatékonyságát csökkenti. Kialakulásuk hátterében szinte mindig a dohányzás áll. A dohányfüst irritálja a hörgők nyálkahártyáját, ezért azok begyulladnak. 
 

A hosszabb ideig fennálló gyulladás miatt a hörgők megduzzadnak, s egy idő után megnehezítik a légzést, különösen a kilégzést. Így a tüdőben benn reked a levegő, amely feszíti a léghólyagocskák falát, azok megrepednek, ezért lecsökken a tüdőben a légzőfelület, melynek következménye tüdőtágulat.

 

Tünetei: Krónikussá vált hörghurut, erős köhögés sok váladékkal. Nehézlégzés eleinte kemény fizikai megterhelésnél, később nyugalmi helyzetben is.  A légzést gyakran sípoló hang kíséri, különösen kilégzéskor.
 

Sokat számít a megelőzés, a dohányzásról való mielőbbi leszokás.  Mivel a dohányzás a legfontosabb kockázati tényező, a cigarettázás abbahagyása lassítja a COPD progresszióját. A tartós oxigénkezelés mellett a dohányzás abbahagyása az egyetlen eljárás, amely alkalmas a beteg életének meghosszabbítására. A betegnek el kell magyarázni betegségének a természetét, és egyértelműen tájékoztatni kell, hogy a cigaretta teljes elhagyása nélkül nem várható állapotának javulása. A dohányzás abbahagyásakor gyakran jelentkező nikotinmegvonási tünetek kiküszöbölésére nikotinpótló készítményt (tapasz vagy rágógumi) lehet alkalmazni.
 

Régebben azt tartották, hogy hörgőtágítókkal nem befolyásolható a betegség tüneteinek enyhítése, de újabban vizsgálatokkal igazolták, hogy a hörgőtágítók csökkentik a fulladást, és javítják a teljesítőképességet.

COPD az új népbetegség

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában