Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Csokoládé az egészségért

Csokoládé az egészségért

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 09. 10:50:00

Több kutatás is bizonyította, hogy a jó minőségű csokoládé rendszeres és kismértékű fogyasztása jótékony hatással van az emberi szervezetre.

Különösen a szív és az érrendszer állapotára. Egyes vélemények szerint védőhatást fejthet ki a stroke és az érelmeszesedés ellen.

Mindez a csokoládéban található antioxidáns vegyületeknek köszönhető. Minél nagyobb a csoki kakaótartalma, annál több ilyen vegyület van benne, így annál egészségesebb. Elsősorban az étcsoki, de még a tejcsokoládé esetében is mutatkozik némi pozitív hatás. Ez utóbbinál a jótékony hatást a tejből származó kalciumnak és zsírsavaknak tulajdonítják.  Még a cukorbetegség kialakulása és a csokoládéfogyasztás között is érdekes felfedezést tettek. A csokoládéfogyasztók esélye a betegség kialakulására közel egyharmadával kevesebb, mint akik nem szeretik a csokoládét.

Sajnos tévhitek is keringenek a csokoládéfogyasztásról. Az egyik az, hogy depresszió ellen hatásos, mert növeli a boldogsághormon szintjét. Ezt eddig nem sikerült bebizonyítani, mint ahogy azt sem, hogy a pattanások kialakulásáért a csoki a felelős.

Fontos megjegyezni, hogy a csoki a kakaónak köszönheti pozitív hatásait, az adalékoknak, a vegyszereknek, a cukroknak nincs pozitív élettani hatása. Tehát, amikor a csoki kedvező hatásaira vágyunk, akkor törekedjünk olyan csokit választani, aminek rengeteg kakaót, de nagyon kevés „egyebet” tartalmaz. 
Csokoládé jótékony hatásai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.