Menü

Cukorbetegek, figyelem! (1-es típusú diabétesz)

Sági Zsolt - HillVital
2020. 12. 31. 11:38:00

A cukorbetegség elég gyakori megbetegedés.

Gyerekkorban kialakulhat az úgynevezett 1-es típusú, vagyis inzulinfüggő diabétesz.

Mit kell tudni róla?

Az 1-es típusú cukorbetegségnél a hasnyálmirigy nem termel inzulint, ezért azt be kell juttatni a szervezetbe.

A kiváltó okok leginkább a szénhidrát dús étkezés, de lehetnek örökletesek is, illetve kialakulását összefüggésbe hozták bizonyos vírusok megjelenésével is.

A diabétesznek ez a fajtája már többnyire gyerekkorban megjelenik. 
A csecsemőkori tehéntejfogyasztás szintén kiváltó oka lehet a cukorbetegség kialakulásának, de ezt még nem igazolták teljes bizonyossággal.  A vizsgálat során azt is kimutatták, hogy nagyobb volt a cukorbetegség kialakulásának esélye a mesterséges táplálékot (tápszert) fogyasztó gyermekek körében, mint az anyatejjel tápláltak esetében.

A betegség hirtelen jelentkezik.

A tünetek: bőséges vizeletürítés, cukros vizelet, szájszárazság, ezért szomjúságérzet, sok folyadék fogyasztása, fáradékonyság. Előrehaladott esetekben acetonos lehelet utalhat az 1-es típusú cukorbetegségre.

Az inzulint csak injekció formájában lehet pótolni. A hagyományos kezelés azt jelenti, hogy a rövid hatású inzulint kombinálják a 24 órás inzulinnal.

Ma a legkorszerűbb inzulinadagolási módszer az  inzulinpumpa-kezelés, ami előre meghatározott módon egy-egy órára vonatkozóan adagolja az inzulint. Maga a készülék egy mobiltelefonhoz hasonlít, melyet a betegek –fürdés vagy sportolás kivételével – állandóan magukon viselnek.

Az 1-es típusú cukorbetegségnek súlyos szövődményei lehetnek: szívinfarktus, stroke, magas vérnyomás, vese- és szemkárosodás. 

Tudd meg mik az 1-es típusú cukorbetegség tünetei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.