Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A derékfájdalom leggyakoribb okai

A derékfájdalom leggyakoribb okai

Veress Máté - HillVital
2020. 05. 25. 13:32:00

Már biztos hallottad vagy lehet sajnos tapasztaltad is, hogy becsípődött a derekad. Nagyon sok ideg hálózza be a testedet. 
 

Ezek szállítják a külső és belső ingerek miatt létrejött ingerületeket az agyba. Egy idegbecsípődés esetén a gerinccsatornából a csigolyák között lévő lyukakon kilépő idegek, csontkinövések vagy akár egy porckorongsérv is nyomhatja. Létrejöhet a nyak vagy a hát egyes részein is, de mindenképpen a leggyakoribb az ágyékon. Ha a becsípődés az ágyékon alakul ki, akkor a fájdalom mellett akár mozgáskorlátozottság is kialakulhat
 

Amikor egy ideg becsípődik, akkor nem tud tovább ingerületeket szállítani. Ilyenkor hibás információkat közvetít az agynak ami miatt kialakulhat zsibbadás, végtag elgyengülés és rosszabb esetben bénulás is sajnos.

 

Az idegbecsípődés létrejöhet akár egy hirtelen rossz mozdulattól is vagy hosszabb ideig tartó terheléstől is. Hozzájárul a kialakulásában a helytelen testtartás, a munkavégzés közbeni kényszeres testtartás. Ezek által idegkárosodás jöhet létre aminek az eredménye az derékbecsípődés.


Heveny tünetek kísérik, a legtöbb esetben égő és szúró fájdalmat lehet érezni ami a végtagokba sugárzik ki. A fájdalom kisugározhat a csípőbe és a farizomokba is. A hát izomzata is össze szokott húzódni és ez csak fokozza a fájdalmat. A másik jellemző tünet a zsibbadás ami a fenékben érezhető, a combban és a lábszáron is.

Nagyon fontos, hogy amikor már kialakult a baj, akkor ne tegyél semmiféle hirtelen mozdulatot, csak óvatosan próbáld meg mozgatni a végtagjaidat. Otthoni megoldások is vannak a fájdalom enyhítésére, nagyon jó a meleg borogatás ami segít fellazítani a görcsös izmokat. Nagyon jók szoktak lenni a gyógynövényes készítmények mivel a gyógynövények nagyszerű hatásokkal rendelkeznek.

Abban az esetben ha a fájdalom nagyon intenzív és már több napja fennáll és folyamatos zsibbadás, végtaggyengeség és akár bénulás is jelen van, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz.

Egy enyhe mozdulat miatt is kialakulhat a derékfájdalom.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában