Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Alternatív ébresztő módszerek

Alternatív ébresztő módszerek

HillVital
2017. 01. 25. 15:54:00

Sportolás: Érdemes ebédidő után, ha van rá lehetőség, egy 30 perces edzést beiktatni (ami lehet akár séta is), így sokkal jobban fogjuk bírni a terhelést.

Nassolás, de csak ésszel: Egy kevéske csokoládéval energiát vihetünk be a szervezetünkbe, és a hangulatunkat, valamint a kognitív képességünket is javítja. Ebéd után nem sokkal fogyaszthatunk egy tönköly vagy lenmaglisztes kenyérből készült szendvicset (ne tésztát és egyéb magas cukortartalmú ételeket, italokat), ami segíthet elkerülni a délutáni fáradtságot.

Vidámság: A nevetés nem csak vidámabbá, de éberebbé is tesz bennünket, ráadásul csökkenthetjük vele a stresszt is.

Fontos a friss levegő: A napfény és a friss levegő javítja a szervezetünk oxigénellátását. Ha nincs rá lehetőségünk, hogy kimenjünk, akkor legalább nyissuk ki az ablakokat, és húzzuk fel a redőnyöket.

Pörgessük fel egy kicsit a gondolkodásunkat: Ha esetleg úgy érezzük, hogy egy feladat fárasztó vagy elálmosít, akkor térjünk át egy olyanra, ami gyors gondolkodást és reakciót igényel.

Testtartás: Ha egész álló nap a számítógép előtt ülünk görnyedve, akkor mindenképpen elálmosodunk. Húzzuk ki magunkat, húzzuk hátra a vállunkat és tartsuk egyenesen a fejünket, így sokkal több energiánk lesz.

Alternatív ébresztő módszerek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában