Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az egészségtudatos életmód

Az egészségtudatos életmód

HillVital
2017. 06. 26. 16:41:00

A hosszú élet titka az egészség megőrzése. Általánosságban elmondhatjuk, hogy sajnos a hazai lakosság túlnyomó része csak akkor foglalkozik az egészségével, ha az veszélyben van.

Akkor tudatosul bennük az egészség értéke, ha már megbetegedtek.  Ezért nagyon fontos a prevenció (megelőzés). Minél hamarabb tudatosítjuk a betegségek megelőzésének fontosságát, annál korábban lesz mindennapjaink része a felelősség önmagunkkal és a családunkkal szemben. Az egészség megőrzésének 3 alapvető pillére van.

Az első a táplálkozás. „Az vagy, amit megeszel”- szoktuk mondani. Egyre többen fogyasztanak biotermékeket, de ez inkább csak divat, semmiképpen sem mondhatjuk elterjedtnek. Elsősorban a magas iskolai végzettséggel és társadalmi státusszal rendelkező nők (ritkábban férfiak) körében jelenik meg. Szerencsére egyre többen vannak, akik lassan felhagynak a kész-, illetve a félkész termékek fogyasztásával, étrendjüket - ha kicsi lépésekben is- de átreformálják (fehér liszt, fehér cukor, fehér kenyér, margarin elhagyása). Legújabban már a glutén-és laktózmentes ételek reformja is beindult…

A következő a káros szenvedélyek visszaszorítása. Sajnos annak ellenére, hogy mindenütt halljuk ezek egészségkárosító hatását, ez sokaknak nehezen megy. Mikor már beüt a baj, pl. egy infarktus, egy stroke vagy valamilyen daganatos megbetegedés, akkor bezzeg sokan egyből leteszik a cigit, az italt. De miért kell megvárni?...

A harmadik tényező a mozgás, melynek szintén jelentős szerepe van az egészségmegőrzésben.  Sajnos napjainkban az emberek rengeteg időt töltenek ülve, keveset mozognak. A rendszeres sportolásról nem is beszélve… Az egészségtudatos emberek között a sportágak toplistáját a kerékpározás vezeti, ezt követi a futás, kocogás, séta.

A témához kapcsolódik egy nagyon szép egyiptomi közmondás is: „Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.”

Lehet, hogy a holnapi kávédat már xilittel iszod? Ha egyáltalán iszol még kávét…
Az egészséges életmódról.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.