Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Egészségmegőrzés C-vitaminnal

2021. 04. 15. 13:42:00 Veress Máté - HillVital

Nem törődünk szervezetünkkel, nem foglalkozunk az étrenddel, a helyes táplálkozásról nem is beszélve... 

Arra sincs időnk, hogy végiggondoljunk egy nap mennyi méreganyagot juttatunk a testünkbe, hogy ezáltal tulajdonképpen tálcán kínáljuk szerveinket a kórokozóknak, baktériumoknak. Álljunk meg egy pillanatra és vizsgáljunk végig egy napunkat, írjuk fel, hogy mennyi természetellenes és műanyag dolog került egy nap a szervezetünkbe.

A számok és az értékek döbbenetesek, a megoldás viszont egyszerű: életmódváltással elkerülhetőek a különféle megbetegedések, szervezetünk frissebben és egészségesebben létezhet.

Tavasszal különösképpen fontos az egészségmegőrzés, hiszen a kissé felmelegedett idő tökéletes szaporodási körülményeket biztosít a baktériumoknak. A télen legyengült immunrendszernek szükséges van az újbóli épülésre és felerősítésre, ehhez tökéletesek a természetes immunerősítők, amelyek mellékhatások nélkül alakítják át szervezetünk védekezőképességét. Nem a betegségek kezelése a fontos, sokkal lényegesebb, hogy elkerüljük a betegségeket, amely az egészségmegőrzés alapja.

Mindenki hallott a C-vitaminról, mindenki beszél a C-vitaminról, mégis kevesen törődnek azzal, hogy naponta mennyi C-vitamint juttatnak a szervezetükbe. Természetesen, ha már napi 1 almát elfogyasztottál, akkor tápláltad magad vitaminnal, de a tudatosság nagyon fontos az egészségmegőrzésben. Azt mondják, hogy a szervezetben télen lecsökkent a D és a C vitamin szintje, ezért érezzük tavasszal sokkal fáradtabbnak magunkat.

Pótoljuk a C-vitamint, felejtsük el a tavaszi fáradtságot!

A C-vitaminról kevesen tudják, hogy növeli a hidegtűrő-képességet, segíti a fizikai terhelhetőséget és segíti a vas felszívódását. A C-vitamin megtalálható a citrusféléken kívül a brokkoliban, karfiolban, karalábéban, sóskában és a paradicsomban. Legyen az egészségmegőrzés az elsődleges, hogy elkerüljük a szintetikus gyógyszerek használatát. Védjük gyomrunkat és bélrendszerünket a felesleges anyagoktól, figyeljünk oda egészségünkre, táplálkozzunk tudatosan.

Egészségmegőrzés C-vitaminnal.