Menü

Egyél sokszor keveset! A helyes táplálkozás egyik rejtélyes összetevője

Veress Máté - HillVital
2014. 01. 09. 12:19:04

Egyél sokszor keveset!

A helyes táplálkozás egyik rejtélyes összetevője

A HELYES TÁPLÁLKOZÁS EGYIK REJTÉLYES ÖSSZETEVŐJE

Étkezéskor az ember hajlamos elkövetni azt a hibát, hogy úgy istenesen bekajál. Ez alatt azt értjük, hogy, amikor az éhség démona végül felül kerekedik, akkor dühöngő szörnyeteg módjára, mérsékletet nem ismerve „étkezni” kezdünk, és kő kövön nem marad.

Megfigyelhető, hogy az emberek többsége mindig többet eszik, mint amennyire valójában szüksége van.

Ez egyrészt annak köszönhető, hogy egész addig nem eszünk, ameddig már csilláron is függő csirke-combokat látunk. Másrészt a testnek kell egy kis idő, amíg érzékeli, hogy most már elegendőt ettünk, csak addigra már egy sült mamutlábszárral és az esküvői tortával is végeztünk…

A „túlétkezés” több dolog miatt is előnytelen. Fölöslegesen terheljük a gyomrot, nehezítjük az emésztést, és ezzel az anyagcserét is. Mivel komoly erőfeszítés a szervezet számára az emésztés, ezért sokkal fáradtabbak, levertebbek leszünk.

Nem is beszélve arról, hogy a fölösleges kalória-bevitel fölösleges kilókat is jelent, plusz a gyomor is tágul, és csak még többet eszünk majd a jövőben.

Megoldás?

Ha szeretné elkerülni a gyomorgörcsöket, puffadásokat, levertséget és a fölös kilókat, akkor egyen egy nap inkább többször, de kevesebbet.

Ne várja meg, amíg éhes lesz! Ez reggel a legnehezebb, hiszen sokan egyáltalán nem vagyunk éhesek korareggel, de nem zsíros-szalonnás-rántottával kell nyitni. Legyen csak egy fél-szendvics, plusz egy alma.

Napi 5x étkezés!

Eleinte nagyon furcsa lehet, és igényel majd némi önfegyelmet, de hosszútávon biztosan megtérül majd. Óvodában sem véletlenül volt tízórai, és uzsonna sem… Vissza a gyerekkorba!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában