Menü

Az éjszaka jelentkező izomfájdalom lehetséges okai!

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 19. 13:45:00

Nagyon sokan jártak már úgy, hogy izomláz jelentkezett akár az éjszaka közepén is, egy intenzív mozgás után.

Ha sportol az ember vagy nehéz fizikai munkát végez, akkor ez előfordul. 

Akkor lehet probléma ha ez az izomfájdalom nagyon gyakran és tartósan mindenféle ok nélkül tapasztalható. Ha te is izomfájdalmat vagy ízületi problémákat tapasztalsz, akkor ajánlott azok okát kinyomozni.

A D-vitaminhiány is lehet az oka. A D-vitamin a kalcium felszívódását is képes befolyásolni, ezért a hiányában a csontok sokkal puhábbak és érzékenyebbek lesznek. Ebben az esetben érdemes étrend-kiegészítőt szedni valamint minél több időt tölteni a napfényen. Napi 30 perc a napon már nagyon sokat jelenthet.

A vashiány is eredményezhet izomfájdalmat. A nőknél a menstruáció miatt alakulhat ki vashiány és ilyenkor sokkal fáradtabbnak és gyengébbnek érezhetik magukat. Ebben az esetben érdemes pótolni a D-vitamint is a vas mellett. Fogyassz sok spenótot, tojást, halat, magvakat és gombát.

A sok stressz is okozhat izomfájdalmat. Szakíts időt mindenképpen a kikapcsolódásra és ajánlott akár a nyugtató gyógyteák fogyasztása is valamint a B-vitamin pótlása.

Egyes betegségek is állhatnak a háttérben mint az ízületi gyulladás vagy más ízületi problémákIlyen esetben mindenképpen ajánlott orvoshoz fordulni. Azonban nem kell úgy gondolni, hogy ilyen problémám nincs, ezért rám ez nem vonatkozik. Ugyanis akár az influenza is képes izomfájdalommal járni. Ilyen esetben célszerű magát a kiváltó okot megszüntetni a probléma megoldása érdekében.

Ha sérülnek az izmok egy intenzív testmozgás alkalmával, akkor kialakulhat izomhúzódás is. Ez is okozhat természetesen izomfájdalmat.

Minden esetben érdemes először kipróbálnod a gyógynövényes balzsamokat amelyek sok esetben megoldhatják a problémát és nem kell menned se orvoshoz, se más szakértőhöz. Érdemes még a multivitamin szedése is, hogy biztosan minden vitamin bevitelre kerüljön. Ha ezek mellet döntesz, akkor segíteni is tudunk, hiszen gyógynövényes balzsamok mellett, multivitaminnal és B-vitaminnal is tudunk szolgálni.

Éjszakai izomfájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.