Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Te is szoktál éjszaka köhögni?

Te is szoktál éjszaka köhögni?

HillVital
2016. 06. 03. 14:31:00

Sokan nem tudják kipihenni magukat a fekvő helyzetben jelentkező köhögések miatt.

Most megtudhatod, hogy mely dolgok miatt alakulhat ki köhögés.

A túlzott gyomorsav termelődése miatt is köhöghetünk éjszaka. Reflux esetén fekvő helyzetben könnyen visszajut a nyelőcsőbe a gyomorsav. Fogyasszunk vacsorára könnyű ételeket, és elalvás előtt pár órával már ne étkezzünk. Légúti fertőzés esetén az orrváladék a garat felé távozik, ami köhögést okozhat. Allergia is okozhatja a köhögést, ez lehet pl. házi poratkától vagy a lakásban lévő háziállat miatt is. Sajnos az asztma kezdeti tünete is lehet az elhúzódó köhögés. Akkor áll fent asztma, ha az éjszakai köhögés mellé még társul fizikai megterhelés, dohányfüst vagy pollenek esetén jelentkező köhögés, valamint légszomj és mellkasi fájdalom. Akár a rendszeresen szedett gyógyszerek is közre játszhatnak az éjszakai köhögésben. Ha a levegő páratartalma nagyon magas, akkor is előjöhet az éjszakai köhögés, mivel a nagyon száraz levegő irritálja a nyálkahártyát, és ez köhögéshez vezet. Az ideális páratartalom 40-60 százalék között van. Ha ennél viszont alacsonyabb, akkor érdemes párásító eszközt használni, vagy nyitott ablaknál aludni, ha olyan az időjárás, esetleg a szobában teregetni.

Tudd meg mitől lehet az éjszakai köhögés.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában