Menü

Az ekcéma veszélyei: létezik végleges kiút?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 23. 13:35:00

Az ekcéma veszélyei közül talán az egyik legfontosabb dolog, hogy nem minden fajtája gyógyítható.

Az ekcémával együtt kell élni

Ez igen kellemetlenül hangzik, azonban nem kell megijedni. Annak ellenére, hogy nem minden formája gyógyítható véglegesen, a tünetmentes állapot elérhető. Ehhez a legfontosabb dolog, hogy a kiváltó okot, okokat elkerüljük, illetve a gyulladás megszüntetjük. A gyulladás megszüntetésében segítségünkre jöhetnek a gyógykrémek.

Az ekcéma kiváltó okai
Mivel az ekcémát számos ok is kiválthatja, ezért ezt két nagy csoportra lehet bontani.

Exogén ekcéma
Ebben az esetben az ekcémát többnyire külső környezeti hatások váltják ki. A bőrre kerülő allergének az arra érzékenyeknél gyulladást váltanak ki. Ilyenek lehetnek például az állati szőrök, valamint a növényi pollenek is.

Endogén ekcéma
Endogén ekcéma esetén egyedi hajlam szükséges a tünetek kialakulásához. Ide sorolható az atópiás dermatitisz is, amely csecsemő vagy gyermekkorban is megjelenhet.

Az ekcéma veszélyei

Kiszáradás okozta ekcéma

Ez a fajta ekcéma gyakran az életkor előrehaladtával jelentkezik. Ez annak köszönhető, hogy az életkor előre haladásával a faggyúmirigyek működése csökken. Ez pedig kiszáradáshoz vezet. A száraz bőr pedig viszketéshez vezet.

Itt meg kell említeni, hogy ez milyen veszéllyel is járhat.

A viszkető bőr vakarása apró horzsolásokhoz, illetve hámhiányokhoz vezethet, melyek elfertőződése tovább ronthatja a helyzetet!

A kezelés célja a bőr megfelelő zsírtartalmának a biztosítása. Ez történhet krémek, kenőcsök segítségével. Javasolt kerülni a bőrt szárító tevékenységet, mint például az azt szárító szappanok és borogatás kerülése. Fürdő helyett javasolt a zuhanyzás.

Vénás eredetű ekcéma

Vénás eredetű ekcéma esetében az alsó végtagon visszértágulatok, valamint bőrmegvastagodás jelei láthatóak. A lábszáron a bőr élénkvörössé és hám foszlottá válhat, ami aztán könnyen elfertőződhet. A Vénás eredetű ekcéma gyakran lábszárfekélyhez is vezethet.

Az ekcéma veszélyei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés