Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Életmód-változtatási tanácsok

Életmód-változtatási tanácsok

Veress Máté - HillVital
2017. 04. 26. 15:31:00

Először is el kell hagyni káros szenvedélyeinket, rossz szokásainkat, helytelen életfelfogásunkat. Nagyon fontos, hogy ne dohányozzunk, és ne fogyasszunk túlzott mennyiségben alkoholt. De alkalmanként elfogyaszthatunk valamilyen jó minőségű bort. A kávét lehetőség szerint helyettesítsük egy élénkítő hatású teával. Ilyenek például a hibiszkuszvirág-, a borsmenta-, a csipkebogyótea stb.
 

Ha tehetjük, tartsunk havonta legalább 1-2 napig léböjtöt vagy nyers zöldség- és gyümölcsnapot. A kevesebb ételbevitel mindig egészségesebb, mint a túlzásba vitt.


Mozogjunk rendszeresen, de tartsuk be a fokozatosságot! Ha egész héten ülő munkát végzünk, ne tegyük ki szervezetünket a hirtelen intenzív fizikai igénybevételnek! Nagyon jót tesz az egészségünknek a biciklizés, egy séta a friss levegőn vagy a kerti munka. Mindenki keresse meg a számára legmegfelelőbb mozgást! Immunrendszerünket rendszeresen tartsuk edzésben, pl. szaunával. Ha tehetjük, tartózkodjunk sokat a friss levegőn az év minden évszakában. 


Mindenképpen aludjunk eleget! A legjobban akkor pihenjük ki magunkat, ha legalább egy órával éjfél előtt fekszünk le. Ha álmatlanságban szenvedünk, ne használjunk altatókat, folyamodjunk inkább természetes módszerekhez! 


Lehetőleg ne használjunk vegyszereket a lakásban, és kozmetikumokat is csak korlátozottan. Itt is elsősorban a natúrkozmetikumokat részesítsük előnyben! 


Jól szellőző ruhaneműt és lábbelit vásároljunk, és mindig az időjárásnak megfelelően öltözködjünk.


Ha csak tehetjük, méressük be lakásunkat, munkahelyünket radiesztával, hogy ki tudjuk védeni a káros földsugárzást. Kerüljük az elektromos hatásokat is: ne aludjunk tévé, rádió és más elektromos berendezés közelében! Fogaink amalgámtöméseit is cseréltessük ki!

 

Az egyszerűbb betegségek gyógyításába vonjuk be a természet erőit, alkalmazzuk a természetes módszereket, pl. gyógynövények, gyógynövényteák fogyasztása, inhalálás, gargalizálás, borogatás stb.
 

Nagyon fontos, hogy nem kell mindig és mindenkinek megfelelnünk! Tartsuk be az egyensúly elvét életünk minden területén, garantáltan sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. Ne feledjük a mondást: ép testben ép lélek! És ez fordítva is igaz: az ép lélektől ép a test! 

 

Életmód váltási tanácsok.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.