Menü

Téged is kínoz a lumbágó? Előzd meg!

HillVital
2018. 11. 13. 15:14:00

A lumbágó kialakulása általában egy lehajlás, vagy egy hirtelen rossz mozdulat miatt alakulhat ki. A lumbágónak többféle tünete is lehet mint pl. a bénaságérzet, mozgáskorlátozottság illetve egy erőteljes előrehajlás is. Emelés esetén mindig egyenes háttal emeljük meg az adott tárgyat. Ilyenkor a panasz oka a becsípődött ideg lehet. A lumbágó kialakulhat a helytelen ülés miatt valamint a stressz nem is gondolnánk, de rendkívül megterheli a hátizmot legfőképpen az ágyékcsigolyákat. Ételintolerancia miatt vagy a helytelen táplálkozás miatt is kialakulhat. Vannak olyan esetek is amikor a lumbágó nem is ismerhető fel. A kezelése érdekében a legjobb a meleg, és forró fürdő, meleg borogatás, egy melegítő párna vagy egy meleg cseresznyepárna. A melegnek lazító hatása van gyulladás esetén. Érdemes sok vizet fogyasztani mivel a testnek szüksége van rá rendkívül.
A fájdalom esetén nagyon jól jön a légzésterápia. Ilyenkor lassan és mélyen kell lélegezni. Csak tegyük a kezünket a hasunkra és lélegezzünk a kéz nyomásának ellenében.
A lumbágót meg is lehet előzni. Mindenképpen ellenőriztetni kell, hogy a gerinc vagy a medence nincs-e elferdülve. Egy masszázs segít serkenteni a vérellátást és a mély légzés serkenti az anyagcserét. Ha valaki sokat ül, akkor mindenképpen alkalmazzon párnát, hogy tehermentesíteni tudja a csigolyáit. Érdemes erősíteni az izmokat is, mivel az segít a helyes testtartásban.
lumbágó

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: lumbágó
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés