Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Emésztőrendszeri influenza

Emésztőrendszeri influenza

HillVital
2014. 02. 25. 08:42:48

Emésztőrendszeri influenza

Az emésztőrendszeri influenza nincs összefüggésben az influenzával!

Az emésztőrendszeri influenzát többnyire vírusok okozzák, amely egészséges felnőtteknél néhány nap alatt elmúlik.  A vírusfertőzés mögött gyakran norovírusok vagy rotavírusok bújnak meg. A norovírusok okozta fertőzés rendkívül ragályos.  Az idősebb embereknél súlyos vérkeringési zavarokat okozhat.  A gyerekeknél főként a rotavírus okoz fertőzést. A fertőzés általában közvetlen érintkezés útján terjed.

Emésztőrendszeri influenza esetén a beteg fáradtnak és levertnek érzi magát.  Ennek a betegségnek a tipikus tünete a hányás és a hasmenés. Ezek a tünetek azért vannak, mert a szervezet így próbál a lehető leggyorsabban megszabadulni a kórokozóktól.  Az előbb említett tünetek mellett még jelentkezhet hasfájás, hányinger, fejfájás vagy végtagfájdalmak.

Ennél a betegségnél nagyon fontos a helyes táplálkozás.  Pótolni kell a víz- és só veszteséget, azonban a gyomrot nem szabad, hogy irritáljuk.  Kezdetben a legjobba beteg számára, ha szénsavmentes vizet, vagy gyógyteát (cukor nélkül) iszik.  Mikor csökken a hányás, akkor lehet próbálkozni a táplálék bevitellel, de csak óvatosan. Azért fontos, hogy óvatosak legyünk, mert így megtudjuk figyelni, hogyan reagál rá a szervezetünk.  A legjobb levesekkel próbálkozni.

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés