Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az energiaitalok káros hatása

Az energiaitalok káros hatása

HillVital
2016. 09. 14. 16:38:00

A fiatalok körében egyre népszerűbbek az energiaitalok, szinte egyfajta alkalmi doppingszernek tekintik. Fogyasztásával a szervezet kevésbé fárad el, a fiatalok azért isszák bulikban, hogy pörögjenek. Viszont az energiaitalok hosszú távon igen károsak az egészségre. Hogy mitől? Mindjárt megtudod!

Önmagában egy-egy energiaital elfogyasztása nem jelent veszélyt (tekintve, hogy rengeteg cukor van benne, de ez egy másik cikk témája lehetne).

De a túlzásba vitt- mondhatni, szokássá vált- ivásnak komoly egészkárosító hatása van. Először is árthat a keringési rendszernek. 

Azok a fiatalok, akik már fiatal korban szív- és érrendszeri panaszokkal küzdenek, kifejezetten káros! Az ital ugyanis növeli a vérnyomást, emeli a pulzusszámot. Különösen azoknál a fiataloknál veszélyes, akiknél még nem diagnosztizálták a szívbetegséget, tehát nem is tudnak arról, hogy ők szívbetegek.  Az ő esetükben felerősödhetnek a tünetek, és súlyossá is válhatnak. Ha ráadásul még alkoholt is fogyasztanak, az egészségügyi kockázat tovább nő. A másik veszélye, hogy az energiaitalok a rendszeresen vagy alkalomszerűen szedett gyógyszerekkel kölcsönhatásba is léphetnek, melynek akár tragédia is lehet a vége.

Egy összehasonlítás a végére: egy átlagos kávé koffeintartalma 70-75 g. Ehhez hasonlítva egy energiaital kb. ugyanannyi koffeint tartalmaz, 73 g-ot. Akkor el tudjuk képzelni, hogy ha a fiatalok egy buliban döntik magukba az energiaitalokat (mondjuk, egy éjszaka 5-6 dobozzal), olyan, mintha ugyanannyi kávét fogyasztanának el.
Az energiaitalok káros hatásai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.