Menü

Tudjátok melyik vitaminból mennyit kell szedni?

HillVital
2016. 01. 19. 15:49:00

Veszélyes lehet a túlzott C-vitamin bevitele a veseproblémákkal küzdőknek, de a túl sok A-vitamin elsősorban a kismamákra lehet veszélyes. Vigyázniuk kell még a vesebetegeknek a D-vitaminnal is, mert bizonyos savlekötők gátolják a felszívódását, és még a magnéziumszintet is nagyon megnövelhetik. A várandós nőknek az élethelyzethez illesztett folsavbevitelre van szükségük.
Amikor fáradtnak, levertnek érezzük magunkat, akkor lehet, hogy vitaminhiánnyal küzdünk. Amit a leginkább szedni lehet önállóan, az a C-vitamin és a D-vitamin, mert erősítik az immunrendszert. A D-vitamin kiváló antioxidáns, és nem lehet túladagolni, mivel vízben oldódik, ilyenkor ugyanis a felesleges mennyiség a vizelettel távozik. A sok C-vitamin megterhelést jelenthet azoknak, akik veseproblémákkal küzdenek. A D-vitamint nem árt pótolni, amikor nélkülözzük a napsütést. Kapható tablettaként, de csepp formájában is. Nem muszáj naponta szedni a D-vitaminból,  inkább ajánlott a heti bevitel. A D-vitamin segíti a magnézium felszívódását, tehát jobb, ha nem alkalmazzuk együtt magnézium - tartalmú savlekötőkkel. Az A-, E- és K- vitamint el tudja tárolni a szervezet, tehát a túladagolás nem jelenthet veszélyt. Ha változatos az étrendünk, akkor nem kell gondoskodnunk naponta a pótlásukról.

Ezekből a vitaminokból ennyit kell szedni.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés