Menü

Vélemények a vitaminokról 2. rész

HillVital
2017. 04. 13. 14:07:00

A vitaminokról rengeteget hallhatunk. Abban talán már egyetértünk, hogy szükség van a vitaminok pótlására. Napjainkban már nem tartalmaznak olyan sok vitamint a zöldségek, gyümölcsök, mint 50 évvel ezelőtt. S ha nem nyersen fogyasztjuk, azt a keveset is kifőzzük belőlük. Nézzünk még néhány véleményt!

A vitaminokat nem lehet túladagolni. Ez részben igaz, részben tévhit.  A vízben oldódó vitaminok (C-, B-vitaminok) szervezetünk által nem hasznosított része a bevitel után néhány órával kiválasztásra kerül, majd ürül a vizelettel. Ezeket nehéz túladagolni. Egyes kutatók szerint vesét károsító hatása van, de ehhez nagy dózisokat kellene bevinni. A zsírban oldódó vitaminoknál (A-, D-, E-, F- és K-vitamin) már előfordulhatnak túladagolási tünetek (pl. hányás, hasmenés, vérszegénység), hiszen ha sokáig folyamatosan szedjük, akkor felhalmozódhatnak testünk raktározó szöveteiben. Tehát ezeknél tartsuk be a javasolt adagolást!

A vitaminkészítményeket célszerű étkezések közben vagy közvetlenül utána beszedni. Ez igaz.  Ha az étrend-kiegészítőket éhgyomorra vesszük be, akkor kevésbé vagy egyáltalán nem szívódnak fel, és nem hasznosulnak. De ha étkezés közben szedjük őket, akkor az aktívabb emésztési folyamatok miatt hatékonyabban hasznosulnak a hatóanyagok a készítményekből.

A vitaminok gyógyszerekkel együtt hatékonyabbak.  Ez is tévhit. Ha valaki arra „vetemedik”, hogy gyógyszereket fogyaszt, az az ő döntése.  Fontos azonban, hogy soha ne a gyógyszerekkel egy időben vegyük be a vitaminokat, hiszen csökkenthetik egymás hatását. De akár kedvezőtlen hatással is lehetnek egymásra. A gyógyszerek szedése után feltétlenül várjunk egy-másfél órát a vitaminkészítmények bevételéig.

Vélemények a vitaminokról 2. rész

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.