Menü

Ezek a legjobb ételek a szív egészségére

Veress Máté - HillVital
2019. 03. 25. 14:57:00

A szív egészségének a megőrzése nagyon fontos mindenkinek a számára. Vannak olyan ételek amelyek rendkívül pozitív hatással vannak erre a létfontosságú szervre. Nézzük is, hogy melyek ezek az ételek.

A zöld fűszerek fogyasztása nagyon pozitív hatással van. Csökkenteni kell a sófogyasztást. A só helyett inkább friss zöld fűszereket kell használni az ételek ízesítésére. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne legyenek vérnyomás problémáid.

A fekete bab sok tápanyagot tartalmaz amelyek nagyon jót tesznek a szívnek. Tartalmaz folsavat, antioxidánsokat és magnéziumot is. Ezek az anyagok segítenek szabályozni a vérnyomást. Magas a rosttartalma és hozzájárul ahhoz, hogy a vércukorszint és a vérnyomás is sokkal egészségesebb legyen.

A tengeri halakban található omega-3 zsírsav nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a vérnyomás megfelelő szinten maradjon. Csökkenti a szívritmuszavar kockázatát. Gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, ezért ha teheted akkor mindenképpen fogyassz heti néhány alkalommal.

Az olívaolaj egy nagyon jó antioxidáns valamint érvédő hatással is rendelkezik. A hidegen sajtolt olívaolaj a legfinomabb és a legegészségesebb. Érdemes odafigyelni, hogy az olívaolaj üveg tartalmát ajánlott fél éven belül felhasználni.

Már napi egy maréknyi dió is segíthet egészségesen tartani a koleszterinszintet, ezáltal a szívet is megvédi. Magas a rosttartalma is. Elég sok benne a kalória, ezért csak mértékkel szabad fogyasztani.  
Az alkoholfogyasztás nem egészséges, de mértékkel egy kis vörösbor jót tehet. A borban található anyagok megvédik az ereket és nagyon jót tesznek a koleszterinszintnek is.
Ezek a legjobb ételek a szív egészségére

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés