Menü

Egészségügyi tévhitek amikben biztos voltál!

HillVital
2016. 01. 27. 15:31:00

Tévhit: A sárgarépa és a humusz kiváló harapnivaló.
Igazság: Egészségesebb lenne, ha mértéket tartanánk a fogyasztással. A humusznál meg kéne állnunk 70 kalória környékén, egy átlagos adag viszont 700 plusz kalóriát jelent. A sárgarépa pedig nagyon gazdag cukorban és szénhidrátban, ezért jobb lenne helyette uborkát vagy zellert fogyasztani.

Tévhit: Napi 8 pohár vizet kell fogyasztani.
Igazság: A 8 pohár víz kb. 2 liter víznek felel meg, amivel pedig túltöltjük a gyomrunkat. Ajánlott inkább olyan ételeket enni, aminek nagy a folyadéktartalma, itt is ajánljuk az uborkát és a zellert, nyáron a görögdinnyét.

Tévhit: Ne együnk estére szénhidrátot.
Igazság: Lehet enni estére szénhidrátot, sőt még jót is tesz, mivel triptofán van benne, ami segít a lenyugvásban, a nyugtalan alvásban.

Tévhit: Az egészséges étkezés alapja napi 5 adag zöldség és gyümölcs.
Igazság: 8 ajánlott vagy még több. Soknak tűnik az 5 adagnyi napi zöldség és gyümölcs fogyasztása, de korántsem elég. Ajánlott viszont zöldségből többet fogyasztani, mert a gyümölcsnek nagy a cukortartalma.

Égészségügyi tévhitek amikben lehet, hogy hittél.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A téli időszak igazán megviselheti a bőrünket, főleg az arcunkat és a kezünket. Emiatt összegyűjtöttünk néhány hasznos információt melyekre érdemes odafigyelni.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában