Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mit ihat a cukorbeteg?

Mit ihat a cukorbeteg?

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 15. 10:25:00

A múltkor megbeszéltük, hogy alkoholos italokat nem ihatnak, talán a vörösbor kivételével. Ebből is a száraz a megfelelő számukra. A napi 1,5 dl vörösbor megemeli a szervezet HDL-koleszterinjét (jótékony koleszterin), továbbá a szív- és érrendszeri problémákra is pozitív hatással van.
 

A zöld kávé és zöld tea felkerülhet a listára. Ezek ugyanis segíthetnek a magas testsúly csökkentésében, és jótékony hatással vannak a keringési rendszerre. Így a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők kipróbálhatják.

 

A legjobb választás egyértelműen a víz. Abból is a szénsavmentes változatok. A csapvíz is megfelelő, ha kellő mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat. A kielégítő vízfogyasztás  nemcsak azért fontos, mert nulla kalóriát tartalmaz. A cukorbetegség szövődményei, például az érrendszeri probléma szempontjából is fontos a megfelelő vízpótlás.
 

Ugyanilyen jó választás a gyógyteák fogyasztása, természetesen ízesítés nélkül. Kellő hőmérsékletűre hűtve kitűnő szomjoltók, ugyanakkor a gyógyfüvek az egészségünkre is jótékonyan hatnak.
 

Vizet azonban nemcsak folyadékkal vihetünk be a szervezetbe. Egyes gyümölcsök, zöldségek rendkívül jó vízforrások (például a görögdinnye, a szőlő, de ezek cukortartalmát is fontos szem előtt tartani).  Jó alternatívák lehetnek a vízalapú, gyümölcsös turmixok, limonádék is.  A könnyű levesek, főzelékek szintén változatos módokat kínálnak a vízfogyasztásra.

Mit ihat a cukorbeteg?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.