Menü

Ezektől az ételektől csak még éhesebbek leszünk

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 23. 13:11:00

Ha ezeket az ételeket fogyasztjuk, akkor csak az étvágyunk fog nőni.

Nem jó ötlet a kevés rostot és magas szénhidráttartalmú, cukortartalmú szeletek fogyasztása.

Ezek nagyon népszerűek, mégis rengeted cukrot vagy mesterséges édesítőszert tartalmaznak. Egyik ilyen mesterséges édesítőszer a szukralóz.

A szukralóz emeli a vércukorszintet, és miután lebomlott, csak éhesebbek leszünk tőle.

A chipsek kevés tápanyagot, ugyanakkor cukrot és sok mesterséges anyagot tartalmaz. Ajánlott inkább szárított gyümölcsöt vagy zöldséget rágcsálni, amelyeknek tápértéke is van, és kevés cukrot tartalmaznak. Az édesítőszerek nem csak az ízlelőbimbókat, hanem az agyat is képesek becsapni. Ez annak köszönhető, hogy az édes ízt az agyunk az energiával köti össze. Azonban ha édesítőszert használunk, akkor az agyunk hiába várja a kalóriákat. Ezt követően pedig ismét szénhidrátban gazdag, különösen édes ételek fogunk kívánni. 

Ismert tény, hogy az alkohol éhségérzetet okoz, ezért jól gondoljuk meg, hogy iszunk-e belőle.

Egy kutatás szerint az alkoholos ital összezavarhatja a leptin nevű hormon termelődését. Ez a hormon pedig a jóllakottságérzetért, valamint a éhség érzetért felelős. Ezen felül az alkohol képes kiüríteni a szervezet glikogénraktárait is, aminek köszönhetően több szénhidrátot fogunk kívánni.

A fehér kenyérnek nagyon alacsony a tápértéke, ráadásul még hozzáadott cukrot is tartalmaz. Ha a fehér kenyérhez nem teszünk elegendő minőségi tápanyagot, akkor éhesen fogunk maradni. Legjobb elhagyni a fehér kenyeret teljesen.

Ezektől az ételektől csak éhesek leszünk

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában