Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az ezüstkolloid hatásairól

Az ezüstkolloid hatásairól

HillVital
2017. 04. 05. 15:57:00

Az ezüstkolloid végtelenül olcsó, ugyanakkor kimagaslóan hatásos szer. Mégsem elterjedt a használata, hisz akkor ki venné meg a méregdrága antibiotikumokat?

Pedig az ezüstkolloid körülbelül 600-650 kórokozóra hat. Baktériumokra, gombákra, és ami nagyon ritka, a vírusokra is. Legnagyobb előnye, hogy szemben a szintetikus gyógyszerekkel, melyeknek rengeteg mellékhatása ismert, az ezüstkolloid mindenféle mellékhatás nélküli szer. 

De mi is az a kolloid? Ez egy természetes antibiotikum, erős patogénölő hatással. Az ezüstkolloid mikroszkopikus részecskékből, deionizált vízben függő ezüstionokból áll. A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért 90-100%-ban felszívódik.

Hatásos lehet HPV-vel fertőzött betegeket kezelésében, valamint krónikus kismedence- gyulladás esetén. A krónikus gyulladások eltüntetésében is jelentős szerepe van. A nőgyógyászati problémákon kívül alkalmazható allergiák esetében, égésterápiáknál, illetve a Lyme-kór kezelésében, gyógyításában. Az ezüstkolloid a vírusra való hatásossága miatt tudja regenerálni a májat is, és hatásos a hepatitis C esetében is. A szervezet minden szövetébe eljut, ellentétben nagyon sok antibiotikummal.

Az ezüstkolloid vágott, horzsolt, égéses sérüléseknél elősegíti a bőr újraképződését, és sterilen is tartja azokat. Jelentős a csontregeneráló hatékonysága is, de kötőszöveti, szem környéki és a szemben található gyulladások esetén is hatásos. Kiváló továbbá kontaklencse használatakor fertőtlenítésre is. Asztma, bronhitisz és tüdőpanaszok esetén inhaláljunk ezüstkolloiddal, de arc-és homloküreg-gyulladások esetén vagy az orrnyálkahártya gombás, bakteriális és vírusos fertőzése esetén is eredményesen használható az ezüstkolloid. A száj, illetve a torok megbetegedései (mandulagyulladás, fogászati beavatkozások, ill. műtétek utáni öblögetésre, fogszuvasodás megakadályozására, általános szájhigiénia esetén is hatásos. Fantasztikus eredmények érhetők el ezüstkolloiddal bőrbetegségek esetén, mint pl.: akne, szemölcs, hajkorpa, herpesz, lábgomba, furunkulus, nyílt és vágott, égési sebek, gyulladások, rovarcsípés. Az ezüstkolloidot felhasználhatjuk még a hüvely és a végbél betegségeinek gyógyításában is (pl. gyulladások, fertőzések, nemi betegségek, aranyér).

Az ezüstkolloid a szervezet saját sejtjeit nem támadja meg, tehát óriási a terápiás szélessége, ami lényegében nem más, mint a terápiás és a toxikus dózis közötti különbség. Erős fertőtlenítő, sterilizáló hatású. Színtelen, szagtalan, íztelen. Kíméli a májat, a természetes bélflórát, néhány nap alatt kiürül a szervezetből.

Az ezüstkolloid hatásai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.