Barion Pixel
Menü

​Fájdalomcsillapító a természet patikájából

Sági Zsolt - HillVital
2021. 03. 09. 10:31:00

Vannak olyan problémák, betegségek, melyek esetén állandósulnak a fájdalmak, (pl. mozgásszervi, ízületi megbetegedések) ám hosszú távon nem ajánlatos fájdalomcsillapítókon élni azok mellékhatásai miatt.
 

A fájdalmat viszont muszáj csillapítani, hogy az életminőségünket jobbá tegyük.
 

Fűben-fában orvosság –tartja a mondás, s valóban rengeteg olyan növény, gyógynövény van, melynek gyógyító, fájdalomcsillapító hatása van. Ezeket felhasználva készülnek olyan gyógyhatású készítmények, melyek nem gyógyszerek, mégis kedvezően hatnak az egészségünkre, és számos betegség, tünet enyhítésére alkalmasak. Egyre többen fordulunk az ilyen gyógyhatású készítmények felé, hogy minél kevesebb mérget vigyünk be a szervezetünkbe a vegyi anyagokkal, gyógyszerekkel.
 

Ilyen, természetes anyagokból készült fájdalomcsillapító szer például a HillVital mesterbalzsam, mely reumás, ízületi panaszok esetén hatásos fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő szer, ami a bőrbe masszírozva fejti ki jótékony hatását.


Szintén fájdalomcsillapító hatású a HillVital bemelegítő balzsam is, mely a paprika kivonat erejével csillapítja a fájdalmat, illetve a bőrrel érintkezve jelentős mennyiségű hisztamin szabadul fel, ami helyi vérbőséget okoz az adott területen.

 

Ennek hatására  javul az érintett keringés, így a méregtelenítő folyamatok is beindulnak.
 

A harmadik, egyben legerősebb fájdalomcsillapító HillVital balzsam, a Maximum balzsam, mely az előzőeknél még több gyógynövényt és vitaminokat tartalmaz, a bőrbe dörzsölve hamar kifejti áldásos hatását. 

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ A TERMÉSZET PATIKÁJÁBÓL

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!