Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Gyógynövényes fájdalomcsillapító krém derékfájásra, ami hatásosan működik!

2023. 05. 19. 09:56:00 hillvital.hu

Nem olyan régen még az orvostudomány úgy vélte, hogy a mozgáskorlátozottságot az idős kor hozza magával.


Ahogy telnek az évek úgy gyengülnek az izmok, ízületek, tartószalagok, és az ízületek közti folyadék minősége is negatív irányban változik.


A modern kor embere, azonban kitűnően megcáfolja a fenti feltételezés első részét. Azaz egyáltalán nem kell ahhoz öregnek lenni, hogy komoly, reumatikus jellegű nehézségek tűnjenek fel. Ez olyannyira igaz, hogy sokszor gyermekek is érintettek.
 


Hogy mi ennek a tragikus ívű változásnak az oka?
 

Hosszan lehetne, és kellene sorolni az ide vezető okokat. A mozgásszegény életmód, a helytelen, egészségtelen alapokon nyugvó táplálkozás, a stresszes életvitel mind-mind súlyosbítják az amúgy sem rózsás helyzetet. A sok kis, aprónak tűnő mozaik végül gigantikus képpé áll össze, ami kiválóan megmutatja generációnk problémáit. Az izmok és szalagok sérülése vagy túlterhelése gyakran vezethet derékfájáshoz. Ez lehet a hirtelen mozdulatok, az emelés vagy a hosszú ideig tartó rossz testtartás következménye. 

A gerinc különböző problémái, például a gerincoszlop degeneratív betegségei (pl. gerincsérv, csigolyák közötti porckorongsérv), gerincferdülés vagy csigolyák közötti ízületi gyulladás (spondylarthritis) derékfájást okozhatnak. 

Bizonyos belső szervek, például a vesék, petefészkek vagy vastagbél betegségei is okozhatnak derékfájást. Ilyen esetekben a fájdalmat általában kísérik más tünetek, például vizeletürítési nehézségek vagy emésztési problémák.

 


Az emberiség évszázadok óta alkalmaz különböző fájdalmakra, derékfájásra kenőcsöket és egyéb helyi kezeléseket a fájdalom csillapítására és más egészségügyi problémák enyhítésére.

 

Fájdalomcsillapító krém derékfájásra – csak természetesen?!
 

Derékfájdalomra krémek tömkelegét alkalmazhatjuk melyek között megtalálható szintetikus, szteroidos és gyógynövényes formátum is. A gyógynövények azt a bázist alkották egykor, amire bátran lehetett támaszkodni a teljes gyógyulás reményében. Ez ma sincsen másképp! A herbák ma is óriási segítséget nyújthatnak az embereknek, hiszen gyógynövényekből készült krém az egyik legjobb krém derékfájásra. A mesterséges, szintetikus variációkkal szemben abszolút mellékhatásmentesen segíthet a fájdalom enyhítésében.
 

Hogyan enyhíthető a derékfájás krém segítségével?

A kér legfontosabb dolog, ami segíthet a derékfájás enyhítésében ha krémet alkalmazunk a helyi alkalmazás, masszázs, valamint a krémben rejlő hatóanyagok.

  1. Masszázs: A krémet finoman masszírozd be a fájó területbe. A masszázs segíthet javítani a vérkeringést és enyhítheti a feszültséget az izmokban.

  2. Hatóanyagok: Nézd meg, hogy a krém milyen hatóanyagokat tartalmaz. Gyakori hatóanyagok közé tartoznak a kamilla, a mentol vagy az ördögkarom kivonat. Ezek az összetevők gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító vagy hűsítő hatást fejthetnek ki.

 

Ha derékfájás ellen krémet, kenőcsöt keresel, akkor jó hírünk van!

A mozgás szabadsága hihetetlenül nagy adomány, amit nem érdemes evidenciaként kezelni. Ha fájdalmak akadályoznak a korlátlanságban, akkor a természet krémbe rejtett erőivel kiűzheted a kínt sajgó tagjaidból. Ha derékfájásra krémet keresel, amely nem tartalmaz mesterséges összetevőket, akkor mi a HillVitalnál a Maximum balzsamot ajánljuk!

Erős derékfájás a munkahelyen.