Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A fáradékonyság okai

A fáradékonyság okai

Veress Máté - HillVital
2020. 03. 10. 09:13:00

Fáradtságunk hátterében különböző okok állhatnak:
 

Sok cukor

Ha a hipermarketekből étkezünk, ahogyan az emberek többsége, akkor olyan étrendünk van, ami jócskán több cukorban bővelkedik, mint amennyire szükség lenne. A sok cukor (nem mindig cukornak van nevezve az összetevők között) fáradtságot okoz, ami a legkisebb gondunk lesz, ha tovább folytatjuk ezt az étrendet.

 

Súlyproblémák
 

Akár túlsúllyal küzdünk, akár túl soványak vagyunk, mindkettő megterhelést jelent. A napi tevékenységek elvégzésében mindkettő komoly probléma.
 

Betegségek
 

A fájdalommal járó komolyabb betegségek is képesek fáradékonyságot okozni. Pl. a pajzsmirigyet érintő betegségek, daganatos megbetegedések, vérszegénység, cukorbetegség.
 

Gyógyszerfogyasztás
 

Bizonyos gyógyszerek, erős fájdalomcsillapítók, vízhajtók szedése ugyancsak fáradékonysággal jár.
 

Terhesség
 

A terhesség és a szoptatás alatt is fáradékonyabbnak érezhetjük magunkat.
 

Stressz
 

De pszichés terhek, a stressz is járhat fáradékonysággal. Ha olyan gondokkal küzdünk, amelyeket nem tudunk megoldani, szintén okozhat fáradékonyságot. A magunkkal szemben állított túl magas elvárások következtében is lehetünk fáradékonyak, kimerültek.
 

Alvászavarok
 

Ha hosszú időn keresztül álmatlankodunk, nem alszunk jól, fáradttá, ingerlékennyé válunk. De a depresszióban szenvedő emberekre jellemző, hogy a korai órákban felébrednek, mely szintén fokozza fáradtságukat. Főleg az idősebbekre jellemző, hogy napközben szundikálnak egy kicsit, így este nem tudnak elaludni.
 

Túl sok alvás
 

Lehet, egy kicsit furcsán hangzik, de a túl sok alvás is vezethet fáradékonysághoz. Pl. az éjszakai műszakban dolgozók könnyen érzik magukat fáradtnak.
 

Hogy hogyan tudjuk csökkenteni a fáradékonyságunkat? Legközelebb arra keressük meg a választ!

A fáradékonyság okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában