Menü

Egy igénytelen fa értékes gyümölcse

Sági Zsolt - HillVital
2021. 04. 21. 12:14:00

Az eperfa termésének fogyasztása, legyen az fehér, piros vagy fekete, jelentősen gazdagíthatja étrendünket, és igen fontos szerepe lehet a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásban, valamint egészségünk megőrzésében.

Az eperfa igénytelen, és sokat terem. Gyümölcsében bőven található ásványi anyag (kálium, kalcium, nátrium, magnézium, vas, cink).
 

A legújabb kutatások szerint az eperfa levele is igen hasznos, olyan összetevők találhatók benne, amelyek segítenek normalizálni a vércukorszintet, a népi orvoslás szerint a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére kiváló. Emellett antioxidánsokban is igen gazdag. A fehér eperfa levele gyűjthető, és szárítás után egész évben a rendelkezésünkre áll. Az eperfa levele, különösen a fehér eperfa levele alkalmas arra, hogy a táplálkozással felvett összetett cukrok az emésztés során lassabban szívódjanak fel.
 

Ezáltal nem okozza a vércukorszint hirtelen megemelkedését. Mind a fehér, mind a vörös és a fekete gyümölcsök is gazdag fenolforrások, ezáltal jótékonyan hatnak a szívünkre is. 
 

A sötét lila – éretten már-már fekete – eper csökkenti a koleszterinszintet. Gazdag flavonoidokban, a benne lévő resveratrol egy olyan természetes fenol, mely a legtöbb daganattal szemben felveszi a harcot. A fehér gyümölcs viszont a legmagasabb szabadgyökfogó aktivitással rendelkezik. Jól tudjuk, hogy a szabadgyökök semlegesítése a szervezetben nagyon fontos, hiszen szinte az összes krónikus megbetegedés kialakulásában (szív- és érrendszeri, rákos megbetegedések, ízületi gyulladások) szerepet játszanak a szabadgyökök.
 

Termését nemcsak nyersen, hanem szárítva is fogyaszthatjuk, de lekvárok, gyümölcslevek és likőrök is készülhetnek belőle. Hazánkban is sok háznál megtalálható, de gyakran még a parkokban is láthatjuk, és ehetjük gyümölcsét. Egyre azonban vigyázni kell! Gyümölcsét éretlenül nem szabad fogyasztani, mert bódító és hallucinogén hatású.
 

A fehér szeder egy nagyszerű vitaminforrás.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.