Menü

Fejfájás esetén mikor ajánlott orvoshoz fordulni?

Veress Máté - HillVital
2020. 03. 13. 08:38:00

A legfontosabb, hogy ne bagatellizáljuk el a fejfájást! A következő esetekben érdemes szakemberhez fordulni:
 

- Ha valaki balesetet szenved, a koponyasérülést követően a fájdalmat esetleg tudatzavar is kíséri.

- Ha a fejfájás hányással és lázzal jelentkezik.

- Nyakmerevség esetén.

- Hirtelen jelentkező, ütésszerű fájdalom esetén.

- Hosszan tartó tarkótáji fejfájás esetén.

- Ötven év felett kezdődő és egyre fokozódó fejfájás esetén.

- Halántéktájon jelentkező, lüktető fájdalom esetén, melyet az itt futó erek kidudorodása kísér.

- Ha a fájdalom a szemgolyó feszülésével kezdődik, a halánték felé sugárzó, éles és lüktető.

- Napról napra erősödő, és gyógyszer ellenére sem szűnő fájdalom esetén.

- Ha a fájdalmat idegrendszeri tünetek is kísérik: pl. látászavar, szédülés, izomgyengeség.

- Ha a fájdalom annyira erős, hogy az egész testre kiterjed.
 

De hogy milyen vizsgálatokra lehet számítani?

CT (Computer tomográfia)
Ez egy képalkotó technológia ami számítógép által irányított röntgensugár segítségével képet alkot az agyról. Ennek a segítségével az orvos fejlődési rendellenességet, daganatot, fertőzés jeleit tárhat fel vagy zárhat ki.

MRI (Mágneses rezonancia vizsgálat)
Egy erőteljes mágneses mező segítségével részletesebb a CT-nél de ahhoz hasonló képet alkot. Egy MRI vizsgálattal az agy vérellátása is sokkal jobban vizsgálható.

Gerincfolyadék csapolás
Ha felmerül a gyanú, hogy agyhártyagyulladás vagy vérzés áll a fejfájás hátterében, akkor szoktak gerincfolyadékot venni. Vékony tűt szúrnak a gerinc alsó szakaszán lévő két csigolya közé és így vesznek gerincfolyadékot amit aztán laboratóriumba küldenek. Úgy 30 percig tart az eljárás és eléggé kellemetlen erős nyomás alakulhat ki utána valamint fejfájás is.

 

Fejfájás esetén orvoshoz fordulni.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában