Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Foghúzás utáni tanácsok!

Foghúzás utáni tanácsok!

HillVital
2014. 01. 27. 16:28:30

 

Foghúzás utáni tanácsok!

Legyél minél hamarabb túl a nehezén...

A legtöbben életük során legalább egyszer átesnek egy foghúzáson.  A foghúzás igen kellemetlen és az utána való fájdalmak néhány napig eltarthatnak. Most adunk néhány jó tanácsot, hogy minél hamarabb túl legyél a nehezén.

 • A legfontosabb, hogy ne halogasd el! Ha azt érzed, hogy csak egy kicsit is fáj a fogad azonnal nézesd meg, mert a fájás nem magától alakul ki. Ha időben mész megmentheted a fogadat, ami szerintünk ennyit megér!
   
 • Azonban, ha már nem lehetet megmenteni a fogadat és kihúzta az orvos, akkor utána csak a másik oldalon rágjál. A legjobb az, ha foghúzás után legalább másfél óráig nem eszel egyáltalán. Lehetőleg buborékmentes folyadékot igyál.
   
 • Kerüld a tejtermékeket legalább 2 napig.  Ez azért fontos, mert, ha érintkeznek a nyílt sebbel, akkor fertőzést is okozhatnak.
   
 • Ne öblögess és ne is igyál alkoholt. AZ öblögetés kifejezetten ártalmas lehet. Ez azért van, mert mikor kihúzzák a fogadat, egy elégé nagy lyuk keletkezik az ínyeden. Ezt alvadt vér zár el, ami arra szolgál, hogy ne juthassanak be a fertőzést okozó baktériumok.  Tehát fontos, hogy a vér ott maradjon.
   
 • Ha arra gyanakszol, hogy megnyílt a seb, vagy belázasodtál, akkor menj vissza a fogorvoshoz.
   
 • A tompa fájdalom, vagy az enyhe duzzadás teljesen természetes. Ezektől nem kell megijedned. Ha nincs semmi komplikáció, akkor a foghúzás után kb. egy héttel már semmilyen panaszod nem lesz.

Reméljük tudtunk segíteni!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában