Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Fogyókúra és ráncosodás

Fogyókúra és ráncosodás

Sági Zsolt - HillVital
2021. 04. 13. 11:49:00

Sokan félnek attól, hogy a fogyókúra miatt a bőrük petyhüdt lesz, megráncosodik.

Mit tegyünk, hogy ez ne következzen be?
 

A fogyással kapcsolatban sokszor felmerül egy fontos kérdés, mégpedig a bőr ráncosodása.
 

Sokan azért nem merik vállalni a fogyást, mert attól félnek, hogy a fogyókúra után a bőrük gyorsabban ráncosodik.
 

Viccesen úgy is fogalmazhatunk, hogy valaki XXL-ről lefogy M-esre, de a bőre attól még XXL-es marad. 
 

Valóban fennáll ennek a veszélye. Ha valaki lead 10-15 kg-ot, különösen az arcbőrön látszik meg. Fiatalkorban ez még nem annyira látványos, idősebb korban annál inkább. Az, hogy a bőr fogyásnál milyen gyorsan regenerálódik sok tényezőtől függ. Természetesen a kortól, a bőrfajtától, örökletes adottságoktól, a testalkattól. Legjobban a zsír- és a vízszegény bőrt viseli meg a fogyókúra (Ergo fogyókúra alatt gondoskodjunk a jó minőségű zsírok és bőséges folyadék pótlásától. A zsír nem hizlal). Ide tartoznak leggyakrabban a vörös és a szőke hajú hölgyek.
 

Mit tehetünk?
 

A bőrápolás mindig fontos, de fogyókúra idején különösen. Ha elhanyagoljuk a bőrünket, még sokszor kozmetikus is csak nehezen hozza helyre. Ajánlatos tejszínes pakolást alkalmazni, fogyókúra alatt heti két alkalommal tanácsos. Nem árt, ha a nyakunkra is viszünk fel, hisz az arc után ott ereszkedik meg leginkább a bőr. A pakolást előbb langyos, majd hideg vízzel mossuk le, majd kenjük be éjszakai krémmel. Ezt lehet ütögető mozdulatokkal bedolgozni a bőrbe. Fogyókúra alatt ajánlott a rendszeres krémezés és pakolás valamilyen természetes összetevőkből álló krémmel.
 

Nagyon fontos része fogyókúra idején a bőr ápolásának a rendszeres torna és masszázs is. 
 

A fogyókúra és a ráncosodás közötti összefüggés.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos a meleg beköszöntével megszaporodnak az aranyeres panaszok is. Ez többek között annak köszönhető, hogy az aranyér is egyfajta visszér, amire a meleg nincs kedvező hatással. Ez a 7 leghatásosabb aranyér elleni tipp segíthet a kezelésben!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.