Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Fokhagyma gyógyhatása

Fokhagyma gyógyhatása

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 29. 10:51:00

A fokhagyma Közép- és Kelet-Ázsiából származik. Ma már az egész világon, így hazánkban is ismert. Kevés ember van, aki ne tartana otthon fokhagymát, és ne ismerné a jótékony hatásait.
 

A fokhagyma rengeteg olyan anyagot tartalmaz, amely jótékony hatással van a szervezetre. A jellegzetes szagát a kéntartalmú allicin adja, ami szinte az egész testünkre pozitív hatást fejt ki. Emellett a C-vitamin-, szelén-, vas-, valamint jódtartalma is igen jelentős.
 

A fokhagyma jótékony hatásai:

Immunerősítő:
Legtöbben a fokhagymát immunerősítés céljából fogyasztják. Megfázás és nátha esetén az egyik legjobb orvosság. A fokhagymát több formában is magunkhoz vehetjük, de a legjobb, ha magában fogyasztjuk.
 

Torokfájás ellen:
A torokfájás kezelésére is megoldást nyújthat a fokhagyma, ugyanis remek vírus- és baktériumölő hatása van.  Csak annyi a dolgod, hogy a fokhagymát nyomd bele egy kupica citromlébe. Ha ez megvan, akkor gyorsan idd meg. Ha ezt pár napon keresztül csinálod, akkor hamar búcsút inthetsz a torokfájásnak.

 

Szívpanaszokra:
A fokhagyma ajánlott azoknak, akik szívpanaszokkal küzdenek. Több kutatás is megállapította, hogy azokban az országokban, ahol rendszeresen fogyasztanak fokhagymát, ott lényegesen kisebb a szív-és érrendszeri megbetegedések száma.

 

Értágító:
A fokhagyma nem csak a szívre, de az egész keringési rendszerre jótékony hatással van. A citromos-fokhagymás kúra itt is segítségre lehet, azonban az nagyon fontos, hogy csak akkor hatásos, ha többszöri kúrában alkalmazzuk.

 

Méregtelenít:
Sajnos napjainkban lehetetlen kivédeni azt, hogy káros anyagokat vegyünk magunkhoz, így a méreganyagok felgyülemlenek, ami sokszor betegségeket okoz. Ezért muszáj külön odafigyelnünk arra, hogy a lerakódott salakanyagoktól megszabadítsuk a szervezetünket. Erre nagyszerű megoldást kínálnak a hagymafélék, de legfőképp a fokhagyma.

 

Bélbántalmakra:
Hatékonyan csillapítja a bélbántalmakkal járó fájdalmakat, és emellett fertőtlenít is. 

 

A fokhagyma Közép- és Kelet-Ázsiából származik. Ma már az egész világon, így hazánkban is ismert. Kevés ember van, aki ne tartana otthon fokhagymát, és ne ismerné a jótékony hatásait.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés