Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató Elfogadom
Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Fronthatás? Mutatjuk a tüneteket!

Fronthatás? Mutatjuk a tüneteket!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 08. 15:48:00

Sok mindenkit megvisel az állandó hőmérséklet-ingadozás.
 

Most megtudhatod, melyek a fronthatás tünetei.
 

Valakinek a meleg frontra érzékeny a szervezete, valakinek a hidegre, de van, akinek a hirtelen bekövetkező időjárás-változásra. 
 

A fronthatás általában még a legegészségesebb szervezetet is megterheli. Leginkább a közérzetre van a legrosszabb hatással, ilyen pl.: fejfájás, a fronthatás általi szédülés a leggyakoribb, gyengeség, hangulatingadozás. Lehet, sokan nem gondolják, de a szervezet és az idegrendszer általános állapota nagyban meghatározza a tüneteket. Fokozottan érinti az időseket, a gyerekeket, a várandós nőket, de a stresszes, egészségtelenül táplálkozó és mozgásszegény életmódot élő embereket is. A fronthatások legyőzhetőek egy tartós életmódváltással.
 

Ezek a melegfront hatás tünetei: A meleg fontra érzékenyek már néhány órával a front megérkezte előtt tapasztalják a tüneteket, pl.: álmosság, fáradékonyság, a vérnyomás csökkenése, valamint egyes esetekben felléphetnek rohamok és migrének is. Sokkal gyakoribb ilyenkor a fejfájás, és akik hajlamosak a migrénre, azok számíthatnak rá. Ilyenkor a szervezet a meleg idő érkeztével jelentkező páratartalom növekedésére, valamint a légnyomás csökkenésére reagál. 

A fronthatások tünetei.

 

Ezek a hidegfront tünetei: Akik a hideg frontra érzékenyek, azok az időjárás-változás után érzékelhetik a tüneteket. Valakinél idegesség és ingerlékenység tapasztalható, de valaki robbanékonyságot tapasztalhat. Tompulhatnak a reflexek, álmosság jöhet létre, és a gondolkodás is nehezebb lehet. A leggyakoribb tünetek a migrén, a szédülés, de gyomor-, vese-, epe- és szívgörcs is előfordulhat. Ilyenkor a szervezet a hőmérséklet és a páratartalom csökkenésére, valamint a légnyomás növekedésére reagál. Ilyen esetben jellemzően megnőhet a szívinfarktusok száma.
 

Az általános tünetek, melyek mindkét esetben jelentkezhetnek pedig a következőek lehetnek. Fejfájás, ingerlékenység, levertség, nyugtalanság, valamint alvászavar is.

Tehát ha ilyen tüneteket tapasztalunk, akkor valószínűleg a fronthatások miatt van.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés