Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A gabonaallergia tünetei

A gabonaallergia tünetei

HillVital
2017. 07. 10. 16:39:00

Gabonaallergia esetén az arra érzékeny egyénben gabonaalapú termékek fogyasztását követően viszonylag gyorsan (néhány perc, óra) allergiás reakció alakul ki.

Ennek során bőrtünetek, viszkető, vörös foltok, csalánkiütés, ekcéma alakulhatnak ki. De emésztőrendszeri tünetek formájában is jelentkezhet: hasmenés, görcsös hasi fájdalom, hányinger, hányás, haspuffadás. Ezenkívül légúti tünetek is felléphetnek: fulladás, asztma, gégevizenyő. A legsúlyosabb megnyilvánulás az ún. anafilaxiás roham, ami perceken (maximum egy órán) belül alakul ki, hasi fájdalommal, az ajak, a gége és a nyelv dagadásával jár. Azonnali sürgősségi ellátást igényel, fennáll a keringés összeomlása is.

Gabonaallergia esetén a kialakulásának oka a gabonában lévő albumin, glutén és globulin. Az allergiára való hajlam öröklődhet. A gabonaallergia diagnózisát megnehezíti, hogy ritka kórképről van szó, melynek tünetei egyéb allergiás kórképek tüneteihez hasonlíthatnak. Biztos diagnózist a bőrpróbák és az ellenanyagok vérből való kimutatása adhat, illetve az adott élelmiszeralkotó teljes elhagyása esetén észlelt tünetmentesség. Ha újbóli adagolásnál ismételten megjelennek a tünetek, akkor a legbiztosabb. A gabona nem tartalmazhatja azt szennyezésként vagy adalékanyagként sem. A teljes megvonás idővel (9-12 hónap) eredményes lehet.

A gabonaallergiát ne tévesszük össze a lisztérzékenységgel. De erről majd legközelebb…
Gabonaallergia tünetei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.