Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ezek a gerincferdülés tünetei!

Ezek a gerincferdülés tünetei!

HillVital - Sági Zsolt
2019. 09. 27. 10:06:00

A gerincferdülés kiváltó oka általában teljesen ismeretlen szokott lenni.

A maradék esetben lehet az ok fejlődési rendellenesség, anyagcserezavar de akár izomsorvadás is. Lányoknál kétszer annyi esély arra, hogy gerincferdülés alakul ki. A gerincferdülés általában a gyenge hátizom miatt jön létre. Általában a serdülőkori növekedés és a mozgásszegény életmód miatt az izom nem nő olyan gyorsan mint a csontok és a csigolyák.

A gerincferdülés tünetei a következőek lehetnek:

Az egyik váll vagy a csípő magasabban helyezkedik el, a járás kissé sánta, állandó hátfájdalom és csökken a fizikai terhelhetőség. Ezek mellett a tünetek mellett kialakulhat szövődmény is. Mivel ilyenkor csak egy oldal terhelődik, ezért létrejöhet térd valamint csípőízületi porckopás is. Nagyon súlyos gerincferdülés esetén létrejöhet légzési elégtelenség de még szívbetegség is.

A gerincferdülés esetén a legfontosabb az időben való felismerés.

Nagyon fontos, hogy figyeljenek oda a szülők és tanárok is ha fenti tüneteket veszik észre. Ilyenkor gyógytorna a javasolt hetente legalább 3 alkalommal. A tornát érdemes kiegészíteni úszással, de nem ajánlott az ízületeket megterhelő tevékenység mint a futás.

A Gyógyfüves Mesterbalzsam nagyszerű lehet a gyógytorna alkalmával, hiszen teljesen természetes termékről van szó ami 12 gyógynövényt tartalmaz. Gyógytorna előtt érdemes bekenni a területet a balzsammal. 

20-25 fok közötti görbület esetén fűző viselése indokolt. A fűző viselésével kapcsolatban még napjainkban is sok félelemmel kapcsolatos kérdés merül fel. Pedig mára már szinte minden igénynek eleget tevő, higiéniai és esztétikai szempontból is elsőrendű fűzők állnak rendelkezésre. Ezek a fűzők egyénre szabottan készülnek. A megfelelően kialakított fűző egyrészt elősegíti a tartás javulását, valamint olyan apró mozgásokat idéz elő, melynek segítségével a gerinc körüli hátizom megerősödik.

A már 45 fokot elérő görbület esetén, a műtét szinte elkerülhetetlen. A műtét lényege, hogy a csigolyák közötti ízületeket oly módon elmerevítsék, hogy mérséklődjön a görbület.

Ezek a gerincferdülés tünetei!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.