Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Gyakori fülproblémák

Gyakori fülproblémák

HillVital
2017. 07. 28. 15:47:00

Fülzúgás

Fülzúgást okozhat egy hirtelen jelentkező hanghatás. Például egy robbanásszerű hang, pl. petárda. De előidézheti, ha hosszabb időn át tartózkodunk zajos környezetben. A nyár a fesztiválok ideje. Egy-egy koncert után még másnap reggel is sokan tapasztalnak fülzúgást, mintha az éjszaka még mindig ott morajlana a fejükben. Ez a hang azonban a délelőtt folyamán fokozatosan megszűnik, de ha a tünetek tartósan fennállnak, és zavarják az éjszakai pihenést, a napközbeni tevékenységeket, munkát, tanulást, akkor mindenképp javasolt orvoshoz fordulni.

Fülzsírdugó a melegtől

A melegben a fülben található verejték- és faggyúmirigyek intenzívebben dolgoznak. Ebben az időszakban azoknál is jelentkezhet fülzsírdugó, akik egyébként nem hajlamosak rá. Ha a felgyülemlett fülzsír nem tud eltávozni a fülből, az fülzúgást, fülfájást okozhat. Eltávolításához kérjük szakember segítségét! Ne próbálkozzunk házilag, mert könnyen felsérthetjük a hallójárat érzékeny bőrét, vagy beljebb is tolhatjuk a fülzsírdugót. Fülészeti rendelésen a hallójárat átmosásával szakszerűen eltávolítják a fülzsírdugót, és tanácsokat kaphatunk a megelőzésével kapcsolatban is.

Füldugulás

Füldugulás keletkezhet olyankor, amikor légnyomásváltozás következik be. Például repülés vagy búvárkodás során. Ezt barotraumának nevezzük, ami lényegében a nyomás kiegyenlítődésének zavara. Léteznek különféle praktikák a nyomáskülönbség gyorsabb helyreállítására. A kellemetlen tüneteket megelőzhetjük például repülésnél rágózással vagy gyakoribb nyeléssel is. Előfordulhat, hogy a füldugulás és a fülfájás hosszabb időn át sem szűnik meg. Ha a panaszok hosszabb időn át fennállnak, vagy repülés alatt erős szédülés jelentkezik, azonnal forduljunk orvoshoz.
Gyakori fülproblémák

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.