Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

A Gyógyfüves Mesterbalzsam 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat!

2014. 09. 05. 08:00:00 HillVital

Magyar Termék Nagydíjat kapott a

HillVital Mesterbalzsam!

 

A Magyar Termék Nagydíj immár 17. éve szimbóluma a magyar termékek minőségének és megbízhatóságának.

„Nincs új a nap alatt”, ahogy tartja a mondás, és gyógynövényes balzsamból annyi van a piacon, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.

Ám, olyan gyógynövényes balzsam, amely 90,5%-os vevői elégedettséggel, és Magyar Termék Nagydíjjal büszkélkedhet, mindössze egy van: a HillVital Mesterbalzsam.

Büszkén jelentenénk be, hogy Magyar Termék Nagydíjasok lettünk! 

Gyógykozmetikumok kategóriában a HillVital Mesterbalzsam az ország első díjazottja a Magyar Termék Nagydíj történelmében. 

A díjátadó ünnepségre szeptember 3-án került sor az Országházban, ahol Dr. Mengyi Roland úrtól, az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága alelnökétől vehettük át az elismerést tanúsító trófeát, és díszes oklevelet.

Óriási megtiszteltetés ez nekünk, hiszen nincs is jobb visszaigazolás, hogy valamit bizony jól csinálunk, de egy valamit nem szabad elfelejteni…

Nélküled ez biztosan nem vállhatott volna valóra, hiszen folyamatosan követsz minket, részt veszel a játékokon, olvasod a híreinket, és megvásárolod a gyógynövényes termékeinket!

Köszönjük!

Egy biztos. A gyógynövények hatékonyságát a harmincezer éves orvosi és népirodalmi tapasztalat már igazolta, és most már a tanúsított európai minőséget jelentő, szigorú követelményeket támasztó Magyar Termék Nagydíj is. 

Büszkeséggel, és még nagyobb elszántsággal látunk neki a holnapnak, hogy még színvonalasabb, és még hatékonyabb gyógynövényes termékekkel tudjunk hozzájárulni ahhoz, hogy minél egészségesebb, boldogabb életed legyen!

Ha kíváncsi vagy a sajtóban megjelent cikkre, akkor kattints ide: Nagydíjnyertes Mesterbalzsam

Üdv, a HillVital csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: hír