Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A gyógyítás új útja

A gyógyítás új útja

HillVital
2017. 05. 23. 15:51:00

Már Hippokratész is megmondta ezelőtt 2500 évvel, hogy az egészséges életmód gyógyerővel bír. Mi is rengeteget beszéltünk már az egészséges életmódról, az életmódváltásról. Ha mindenki komolyan venné, talán elindulhatnánk egy egészségesebb jövő felé. Hogy mit kell tennünk ennek érdekében, máris eláruljuk!

Napjainkban az emberek nagy része elhízott, az edzőterem helyett az orvosi rendelőkbe jár, a gyógyszereket kilószám eszi, mint valami cukorkát, és persze tucatnyi betegséggel küzd…

Ma már Magyarországon működnek olyan egészségközpontok, ahol több szakorvos is a páciensek rendelkezésére áll. S ezek nem a hagyományosan működő szakrendelések. A lényegük az, hogy nemcsak orvosi segítség tekintetében foglalkoznak a beteggel, hanem a betegségek megelőzésére is felhívják a figyelmet. Ezekben a centrumokban az orvosok összedolgoznak egymással, és a beteg testét és lelkét egységként kezelik. Mondhatjuk, holisztikus (mindent átfogó) szemlélettel gyógyítanak. Természetesen életmódtanácsokkal is ellátják az embereket, felhívják a figyelmet a helyes étrendre, a mozgás fontosságára. Jó lenne, ha minél több ember keresne fel ilyen központokat, s az ott kapott tanácsokat be is tartaná. Rengeteg életmódbetegség megelőzhető lehetne ezáltal. Ez az újfajta szemlélet a gyógyítás új útja. Ezzel talán kivédhető lenne az elhízás, a 2-es típusú cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a stroke, illetve a daganatos betegségek nagy része.

A gyógyítás új útja.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában