Menü

Gyógynövényekkel a megfelelő vénás keringésért

HillVital
2017. 08. 25. 15:54:00

A nem megfelelő vénás keringés oka lehet örökletes is, de szerepet játszhat a kialakulásában a sok ülés, állás, illetve a túlsúly.

Ilyenkor az erekre extra nyomás nehezedik, a lábaink a nap végére elnehezülnek. Ez a betegség kortól független, akár már a húszas évek végén is megjelenhet. Az első jeleket sem szabad elhanyagolnunk. Kezelésében már sok természetes gyógynövényt tartunk nyilván, amelyek hatása már évezredek óta bizonyított.

Ilyen például a vadgesztenye, amely hozzájárul a megfelelő véráramláshoz, a hajszálerek egészségéhez. Enyhíti a „nehézláb”- érzést, fenntartja a megfelelő vénás keringést.

A szúrós csodabogyó szintén segíthet. Kivonata az érfalakra fejti ki hatását, hozzájárul a vénák összehúzódásához. Szintén támogatja a megfelelő vénás keringést.

Az ázsiai gázlót szintén jól ismeri a népi gyógyászat. Hozzájárul a vénás és a perifériás keringés támogatásához. De hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a vörös szőlőlevél is.

De ezek mellett a gyógynövények mellett nagyon fontosak a vénás keringés fokozására összeállított tornagyakorlatok. A mozgás jót tesz az izmoknak és az ereknek is. Felpezsdíti a vérkeringést, így a pangó vér gyorsabban távozik a lábakból. A belső kezelés mellett hatásosnak bizonyultak a kimondottan erre a célra kifejlesztett krémek, balzsamok.
Gyógynövények vénás keringésre

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában