Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Gyógynövények a vese védelmére

Gyógynövények a vese védelmére

HillVital
2017. 06. 01. 11:09:00

Ha a vesénk nem dolgozik rendesen, akkor a méreganyag lerakódik az ízületekben. Ezért a vesénk működését is segíteni kell.

Veseműködtető, tehát vízhajtó gyógynövények: bodzavirág, tejoltó galaj, nyírfalevél.

 

A vese működtetésére legegyszerűbb gyógynövény a bodzavirág, amit a népnyelv náthateának is hív. Nemcsak a köhögést és a lázat csillapítja, hanem izzaszt is. Az izzadás már önmagában is tisztítja a szervezetünket, és a vesénk működését is segíti.  Ezáltal hamarabb távozik belőlünk az a sok „szemét”, amit megeszünk. Teája nagyon jó ízű, érdemes időnként inni belőle, korlátlan ideig fogyasztható.

 

A következő vesevédő és veseműködtető növény a tejoltó galaj.
Heti egy csésze a vesénket tökéletesen rendben fogja tartani. És ezen kívül még az egész
nyirokrendszerünknek, mirigyrendszerünknek is segíteni fog a működésében. Fogyasztásával megelőzhető a nyirokrendszeri daganatok kialakulása.

 

A vesénknek a következő segítőjét úgy hívják, hogy nyírfalevél. Tavasszal gyűjtik. Nedve a nyírfavíz. Régen úgy nyerték, hogy megcsapolták a nyírfát. Ferdén belefúrtak, beletettek egy nádszálat, és egy óra alatt három liter víz is lejött egy ilyen fából. Hihetetlenül jó a vesére. Levelének teáját kőmorzsolónak is hívták. Akinek veseköve van, érdemes nyírfalevél teát innia, szétmorzsolja a vesekövet!

Óvd a veséd.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában