Menü

Gyümölcslé vagy gyümölcsnektár? Nem mindegy!

HillVital
2016. 05. 31. 14:41:00

Mi a gyümölcslé? A gyümölcslé a gyümölcs préselésével, kifacsarásával előállított ital, maga a gyümölcs természetes leve.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ezzel szemben a gyümölcsnektár csak részben tartalmaz gyümölcsöt, s ráadásul cukor vagy mesterséges édesítőszer hozzáadásával készül.

Melyik az egészséges? Természetesen a gyümölcslé. Rengeteg vitamint és csak természetes gyümölcscukrot tartalmaz.  Az egészséges táplálkozás alappillére. Fogyaszthatják gyermekek, megfelelő mennyiségben cukorbetegek, súlyproblémával küzdők is. Ellentétben a gyümölcsnektárral, amelyek lehet, hogy még tartósítószereket és egyéb egészségtelen adalékokat is tartalmazhatnak.

A legjobb, ha otthon, mi magunk készítünk ízletes gyümölcsleveket. Egy jó turmix kell hozzá. A turmix azért jobb választás, mint a gyümölcscentrifuga, mert benne hagyja a rostokat is. Rostra pedig nagy szükségünk van. A gyümölcscentrifuga sajnos eltávolítja a rostokat.

Lehet variálni is a gyümölcsöket. Déligyümölcs vagy idényjellegű finomságok, teljesen mindegy. Variálhatjuk zöldségekkel is. Pl. a sárgarépa – alma - gyömbér nagyon ízletes és egészséges ital.

Egy dologra azonban vigyázzunk! A gyümölcslé nem helyettesíti a vizet. A gyümölcslé csak csemege legyen, ne az legyen folyadékbevitelünk fő forrása! Az is tartalmaz kalóriát, gyümölcscukrot. Különösen a gyerekeknél kell mértéket tartani, mert a túlzott gyümölcslé vagy –nektár fogyasztásával hozzászokhatnak az édes ízhez, s egy idő után vizet már nem akarnak inni. 

Egy plusz információ, hogy a klorofill is nagyon fontos a szervezet számára. Ezt csak a növények "vérének" szokták nevezni, mivel nagyon hasonlít az emberi hemoglobin szerkezetéhez. Erősíti az immunrendszert, valamint méregtelenít és eltávolítja a felgyülemlett salakanyagokat.

Gyümölcslé vagy nektár? Ez itt a kérdés.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában