Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A hajszárítás káros hatásai

A hajszárítás káros hatásai

HillVital
2016. 07. 13. 13:26:00

Hajszárítás közben a hajban a hő hatására megváltoznak a hidrogénkötések, így sérülékenyebb lesz.

Különösen, ha magas fokozaton működtetjük a szárítót. A túlságosan forró levegő roncsolja a hajat, a felületéről eltűnnek a hámsejtek, a hajszálak eltöredeznek.

Sokan gondolják, hogy a víz szárítja ki a hajukat, vagy rossz sampont választottak. Kevesen gondolnak a hajszárítás káros hatásaira. A hajszálakon kívül a fejbőrnek sem tesz jót a forró levegő, a bőr is kiszáradhat, sérülhet a hámréteg. Így a haj fakóvá válik, fénytelenné, sőt, előbb-utóbb hullani kezd. Ha van időnk, várjuk meg, míg magától megszárad a hajunk.

Ha viszont mindenáron szárítjuk, mert pl. frizurát készítünk, akkor fogadjuk meg a következő tanácsokat:

Ne közvetlenül a vizes hajat kezdjük el szárítani. Várjuk meg, míg szárad egy kicsit (félszáraz), s utána kezdjünk neki a hajszárításnak, formázásnak.

Ne használjuk a legmagasabb fokozatot! Lehet, hogy gyorsabban szárad meg a hajunk, de a hajszálaink károsodásával fizethetünk érte.

Tartsuk magunktól távol a hajszárítót, és mozgassuk folyamatosan szárítás közben, így nem éri olyan koncentráltan a meleg levegő sem a fejbőrünket, sem a hajunkat!

A hajvégeket szárítás után dörzsöljük be néhány csepp hajolajjal, így megvédhetjük a kiszáradástól.

Amennyiben betartjuk ezeket a tanácsokat, a hajszárítás esetleges káros hatásait a minimumra csökkenthetjük.
Ismerd meg a hajszárító káros hatásait.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában