Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Szájápolási tanácsok

Szájápolási tanácsok

Veress Máté - HillVital
2017. 03. 14. 15:56:00

A szájápolást a fogakkal kezdjük. Lehetőleg minden étkezés után ajánlott fogat mosni, de reggel és este mindenképp.
 

Fogainkat rendszeresen ellenőriztessük! Egy pici hibát könnyen lehet orvosolni, de ha elhanyagoljuk, és ki kell húzatni a fogat, körülményes lesz a pótlás.

 

Fogmosáskor ne csak a fogainkat mossuk meg, az ajkainkat, ínyünket is dörzsöljük át. Élénkebbé, feszesebbé, edzettebbé teszi a bőrt. Természetesen, ha a szánk sebes, akkor nem.

 

Ha azt szeretnénk, hogy a lélegzetünk napközben is friss és üde legyen, használjunk cukormentes rágót. Ha a szánkat rúzsozzuk, este mindig távolítsuk el az ajkunkról a festéket. Arra vigyázzunk, hogy a rúzs színe ne legyen hivalkodó, inkább természetes hatást keltsen. A legjobb, ha egy diszkrét szájfényt használunk.


Ha ajkunk sápadt, masszírozzuk naponta! Így javul a vérellátása, és szép, üde színt kap. Sokat segít egy citromos bedörzsölés. Ne engedjük meg, hogy ajkunk a hideg, szeles időben kicserepesedjen. Használjunk speciális rúzst vagy ajakírt.

 

Szájápolási tanácsok

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában