Barion Pixel
Menü

4 antibiotikum amikre nem kell receptet kérned.

HillVital
2015. 11. 12. 16:44:00

Manapság az antibiotikumok a legelterjedtebb gyógyszerek, csak az a baj, hogy ezek a gyógyszerek teljesen tönkreteszik az ember emésztőrendszerét. Ezekkel a természetes, hatékony antibiotikumokkal minden mellékhatás nélkül csillapíthatod a fájdalmadat és a gyulladásokat.

Fokhagyma: Már több ezer éve használják gyógyszerként az egész világon. Nagyon erős antibiotikum, vírus és gombaellenes tulajdonságai vannak. A fokhagyma képes arra, hogy megvédje szervezetünket a baktériumoktól a vírusoktól és a gombáktól. Erősíti az immunrendszert. Ajánlott nyersen fogyasztani vagy meleg teaként vagy főtt ételbe tenni.

Echinacea: Az echinaceát már több száz éve használják a fertőzések kezelésében. Leginkább megfázásra és influenza kezelésére használják, mert szembeszáll a baktériumokkal, még a legveszélyesebb fajtájukkal is.

Oregánóolaj: Nagyon erős vírus- és gombaellenes hatással rendelkezik, akkorával, hogy a gyógyszerekével vetekszik. Az oregánoolaj fontos összetevője a karvakrol. Arra ügyelnünk kell, hogy legalább 70 százalékos karvakrolt kell tartalmaznia, hogy hatékony legyen.

Manuka méz: Ez a legízletesebb antibiotikum. Helyileg kell alkalmazni, mert így számos kórokozót képes elpusztítani. Megállapították, hogy a baktériumok, amiket kezeltek vele, nem mutattak fel semmilyen ellenállást, ami hatástalanítaná a mézet.

Manapság az antibiotikumok a legelterjedtebb gyógyszerek, csak az a baj, hogy ezek a gyógyszerek teljesen tönkreteszik az ember emésztőrendszerét.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!