Menü

Hatékony tippek a visszér megelőzéséhez!

HillVital
2014. 01. 21. 15:53:59

Hatékony tippek a visszér megelőzéséhez!

A visszér a magyar lakosság legalább felének okozott már életében valamilyen problémát. Azonban a visszereket nagyon egyszerűen, némi odafigyeléssel könnyedén, megerőltetés nélkül megelőzhetjük!

A lábunknak a legrosszabb a hosszantartó egyhelyben ülés. Tehát, aki ülőmunkát végez, az legalább minden egy órában tartson egy kis szünetet, és mozgassa meg a lábait.  Ha azonban nem állhatunk fel minden órában, akkor próbáljunk meg a széken úgy ülni, hogy a lábunkat ne tegyük keresztbe, ehelyett inkább kulcsoljuk össze a bokánkat.


Fürdés előtt figyeljünk oda, hogy ne forró vízben fürödjünk, hanem inkább langyos vízben. A lábunkat pedig hideg vízzel frissítsük fel! Ezt később megköszöni a lábunk, hiszen a hideg víz összehúzza az érfalakat.


Emellett még az egyik legjobb dolog, amit tehetünk a lábunk egészségéért, ha beiktatjuk a mindennapjainkba a rendszeres sétát és a sportolást. A sportolással formába hozhatjuk magunkat, pár kilót le is adhatunk, és így megszabadulva a felesleges testsúlytól a lábunknak is kevesebb terhet kell elbírnia.

Azonban az se mindegy, hogy milyen ruhákat hordunk.  Fontos, hogy olyan ruhákat hordjunk, amelyek nem szorítják el a keringésünket.  Emellett a masszírozás is jót tesz a visszeres lábaknak. Alvás közben, ha legalább 10 centiméterre felpolcoljuk a lábunkat, a vér könnyebben fog visszaáramlani a szívünkbe, így megkönnyebbíthetjük ereink dolgát.

 
 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Visszér tippek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.