Menü

Fáj a hátad? Ismerj meg néhány gyakorlatot, ami segíthet!

Veress Máté - HillVital
2020. 11. 04. 10:42:00

Ezekkel az otthon is elvégezhető tornagyakorlatokkal megőrizhetjük a hátunk egészségét.

Nagyon sokat tehetünk a hátunk egészségéért, ha a testsúlyunkat egészséges szinten tartjuk, és fitt életvitelt élünk (rendszeres testmozgás, pl. napi 30 perc séta).

 

Az egyik legerősebb izom a testünkben a nagy farizom. Ez felelős a csípő mozgásáért séta közben. Ha gyenge ez az izmunk, akkor rossz testtartás és hátfájás lehet az eredménye. A hídgyakorlattal azonban ezt is könnyedén megmozgathatjuk. Feküdjünk hátra, de a talpunk maradjon a földön, és a kezünket helyezzük a testünk fölé.

 

Addig emeljük a csípőnket, míg nem lesz egyvonalban a combunk és a felsőtestünk, miközben a vállunk a földön van. Tartsuk ki néhány másodpercig, ezután engedjük vissza a csípőnket. Ismételjük 15 alkalommal.
 

Erősítsünk lábemeléssel! A csípőízület megerősítésére az egyik legjobb gyakorlat az oldalsó lábemelés. Legalább 2 másodpercig tartsuk a lábunkat oldalsó lábemelésnél, ezt ismételjük néhányszor, azután forduljunk át a másik oldalunkra, és a másik lábunkat emelgessük!

A felülés is nagyon hasznos lehet. Erősíti a hasfalunkat, de ne a hagyományos módszert alkalmazzuk, mert az gerincterhelő. Feküdjünk a hátunkra hajlított térddel, majd keresztezzük a karjainkat a mellkasunk felett és lélegezzünk mélyeket. Lassan emeljük fel a vállainkat, de a hát alsó része maradjon lent. A nyakunkat tartsuk egyenesen, és nézzünk a plafon felé. Egy rövid ideig tartsuk ki, majd vissza a kiindulási ponthoz. Ezt ismételjük 10-szer.

 

Néhány gyakorlattal megszüntetheted a hátfájdalmat.  

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.